Hoppa till innehåll

HoTTie_GirL

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

HoTTie_GirL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. HoTTie_GirL

    En Fråga

    Tror PS3:an oftast ses som bättre då den har till 90% bättre hårdvara, alltså sakerna i konsolen som grafikkort, cpu etc. Om du står o väljer mellan vilken du ska köpa så hade jag tänkt såhär: Kolla spelutbudet, vad är du mest intresserad av. Vilken konsol har dina vänner? Du kan bara lira online med dom som har samma konsol. Vilken tycker du själv verkar bäst och faller dig i smaken mest? Hur mycket pengar vill du slänga ut? Är du sugen på att t.ex ha en blu-ray spelare också så är ju ps3:an självklar då en vanlig blu-ray fortfarande går på över 7 000 om du ska ha en vettig. Så leta runt på internet efter jämförelse men kolla så den inte är en fanboy som gjort den utan det ska vara en proffessionell jämförelse så du får sann info om det. Lycka till :)
  2. 10/10 Det slog ut mina förväntningar helt, det var över allt annat. Först tryckte jag ner ps3 o sony mycket, eftersom jag hade kommit in på 360 o M$ hållet, men nu ångrar jag att jag gjorde det för sony o ps3 sparkar 360 o M$ lååångt.
  3. Köpte mitt ps3 för kanske 3 veckor sen eller så, en vecka efter Gta IV realesen, köpte konsolen ihop med spelet. När jag kom hem o packade upp, höll den i mina händer, ända ordet jag hade då var "Wow" Den var större än jag trodde men såå himla underbar, wow. Satte igång och allt var bara underbart, Satte igång IV och grafiken slog mig i ansiktet men kunde inte vakna, det var inte sant, så himla dunder snyggt, har aldrig varit en konsol f*n men detta fick mig att bli. Har haft en 360 men usch nä, inget i jämförelse mot denna älskvärda konsolen, Köp ps3 wow. + Blu-ray, underbart att man får det "på köpet" Mycket bra under skalet, processor, grafik m.m. Speldosan, själv älskar jag den. Designen, sjukt snygg. Tysta fläktar, underbart. Bra fläktar, konsolen blir aldrig så varm som 360:n blir. Bra programvaror. Gratis internet, bra playstationstore. - ? Jag är sjukt nöjd med min ps3:a iaf, klart värd 4700kr som min kostade med IV.
  4. Spelar när vädret inte tillåter att vara utomhus..
  5. Bästa spelet jag har till ps3, bästa spelet EVER, GTA IV :wub: Easy is that...
  6. -_- Anledningen att 40gb kan läsa PS spel o inte PS2 spel är att PS är en vanlig cd läsare som finns i nästan allt, dock är ps2 läsaren en helt annan. Och sony har valt att inte ha den med, that's it.
  7. Njae dom medlemmarna som är med vet ja inte riktigt om dom e intresserade av 1.6...men ska du skaffa css?
  8. Hejsan :) Vi är en nystartad Css clan som heter -=[V.I.P]=- och nu söker vi lite medlemmar :) Vi är just nu 5 medlemmar. Det skulle vara kul om någon som ville joina kan fixa med en egen server för clanen. Hemsida har vi en påbörjad vi börjar då med en freewebs sida. www.freewebs.com/cssvip - namn kommer ändras inom kort. Skriv här eller ett PM till mig om ni är intresserade :)
×
  • Skapa ny...