Hoppa till innehåll

Dousch

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dousch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. kolla in mina youtube filmer om ni har tråkigt nån dag http://www.youtube.com/profile?user=Dousch mvh adam :)
  2. sonic, wind waker link, vuxna link blir till varg, lite sånt
  3. jag har på en liten hylla under tvn, om man har på tvn så måste man peka typ uppåt eller va det var hela tiden för att få den att vara i mitten. jobbigt
  4. Dousch

    Hjälp!

    jag har ett problem, när jag startar wii inställningarna och väljer nått sen slår in pin koden så kommer det ett meddelande i nån sekund : restrictions has been temporarily removed, they will be reactivated when you have finished. Och sen har jag problem med mii parade; Jag la till min kompis igår i adress book, och sen efter nån timme provade jag att gå in på mii parade och se om hans miis va där vilket han sa att dom ska vara, men när jag går dit är det helt tomt. jag har valt travel och han har valt att figurerna ska mingla. ändå är det helt tomt hjälp mig snälla! har läst wii manualen men ingen hjälp där.
  5. Dousch

    Bokad Wii

    får min denna månad enligt game boka 28e
  6. ett nes spel kostar mer än hela internet så big deal
  7. Dousch

    Bokat Wii

    Tjena jag bokade wii den 28e december, och nu har jag väntat i typ 2 månader. Jag har ringt game några gånger där jag bokade wii och dom säger att jag är 5a på listan. jag borde få den nu i februari tror dom. vad tror ni, kommer jag det?? :) vill värkligen ha wii !!!!
×
  • Skapa ny...