Hoppa till innehåll

Zelzahim

Medlem
  • Antal innehåll

    45
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Zelzahim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Någon som Håller på Med tankekraft och har några bra sätt att använda sig av tex. telekinese?
  2. Gå in På Unit Palette, sen neutral Passive och sen i Buildings så finns gold mine
  3. till wow eller RS? och du, skriv med PUNKT! det går ju inte att läsa.
  4. du... har du någonsin hört talas om hack??! olagligt men jul, du kan få hela runescape i konkurs :D
  5. O.o men kan jag joina din server som du spelar på? vill veta :)
  6. har hittat en fun server som är lätt att skaffa och bra(dock lite buggig och lite laggig för GMsana går runt i spelet). info: dödar du en lvl tre så lvl du till 70 direkt. i rfc kan du få ungefär 100 G på en vända och det e bra drop-rate. flying mount är dock dyra, 5000 G för mountet och så ska du ju ha riding skill:P man får gratis tier 4 och 5 + gladiator armor och vapen i org och SW. max lvl e 70. det finns portaler mellan huvud-städerna t.e.x Stormwing har en te ironforge och en te darnassus och en te draineis o.s.v. alla weapon masters ska funka nu. alla skills du vanligt vis får quest lär du dig. så här gör du: gå in på glizzard.net. ta signup och gör ett acc. gå sedan in på den här datorn, sedan hårddisk, efter det tar du program och sen world of warcraft. det finns en fil som heter realmlist.wtf. ta upp den och ändra set realmlist eu.logon.worldofwarcraft till .set realmlist glizzard.net. spara och stäng. öppna upp world of warcraft the burning crusade och logga in med accet du nyss skapat. nu ska du vara inne, står det unnable to connect elr att det är fel lösen så kan det vara att servern e nere. om du går till en portal elr en vendor och inget händer, logga ut och in då. här e en film jag har gjort om den:
  7. Runescape suger överhuvud taget... World of Warcraft FTW!!
  8. såhär kommer du in i old ironforge(du måste va hunter med eye of the best): kasta eye of the best på dig och sprink´g igenom den låsta dörren, sen e du inne i old ironforgexD (gör som han i filmen. den kan du hitta på länken:
  9. japp... jag blev av med min lvl 110!! faan vad jag hatar dig! :(
  10. har testat det :cool:
  11. tycker inte du ska sluta spela runescape.... :angry: du ska fortsätta scamma tills hela runescape pajar!!! scamma alla lvl 100+ och ge 1 mille te alla 3-30 då måste jagex höja priserna i alla affärer och sen tar alla pengar slut så har ingen råd att köpa nått och kadam så har du skappat kaus :evil: :gitarr:
  12. Zelzahim

    Warcraft Rpg

    beta på server ett: Måndag den 28 e nästa beta. PASSWORD: 88740312 bearbetar på den :huh:
×
  • Skapa ny...