Hoppa till innehåll

Elias

Medlem
  • Antal innehåll

    426
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Luleå

Elias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. min favorit blir väl kapten olimar. det verkar interesant att spela honom.
  2. jag fick en r4 i julklapp :D , nu har jag ALLA spel!!!!
  3. jag kom just till kapitell 4 och jag kan inte besegra "the cleaver" med en vanlig pistol?? man går ju förbi skåpet där shotgunnen är men det är ett nummer lås på skåpet. vad är koden???
  4. jag har 21 spel, trauma center, viewtiful joe, big brain academy, megaman zx, pokemon mystery dungeon, pokemon ranger, digimon world, kirby squeak squad, castlevania portal of ruin, wario master of disguise, transformers autobots och decepticons, megaman starforce dragon, brain age 2, drawn to life, jam sessions, zelda phantom hourglass, megaman zx advent, dementium the ward, lego starwars the complete saga och mario party.
  5. Elias

    Rumble Fighter

    oh fy h*lvete :D:D:D:D:D Tack så otroligt mycket :D:D::D:D:D:D:D:D::D:D::D:D
  6. köp megaman zx det är as grymt :D
  7. Elias

    Rumble Fighter

    jag har just laddat ner rumble fighter (ett gratis online spel) och instalerat det men när jag startar det så kommer det upp en ruta som säger: det här programmet kunde inte startas eftersom MSVCR71.dll inte kunde hittas. har nån annan här laddat ner rumble fighter så hjälp mig gärna!
  8. Jag spöade skiten ur treaure golem på extreme mode och jag har bilder som bevis:D:D:D Här är jag när jag har spöat den och här är jag när jag nästan har dödat den
  9. Elias

    Hjälp!

    jamen jag tror att det är att man bara "får" ha 1 acc för det funkar inte på andra datan heller?? har nån annan här 2 acc på en data?
  10. Haru testat kolla skrivbordets egenskaper där man fixar skärmbilden och så ändrar du bakrunds färgen till vit?
  11. Elias

    Hjälp!

    asså det kommer upp en ruta i spelet där det står. "connection failed due to system error please try again later"
  12. Elias

    Hjälp!

    Tjena, jag behöver hjälp med maplestory. När jag startar spelet så går allting helt fint tills jag försöker logga in då står dete varje gång "connection failed due to system error please try again" asså det står det varje gång jag har skrivit in acc och pass. Fast mitt andra acc funkar fint jag fattar inte vad det är om nån här på fuska vet så skriv gjärna det.
  13. sorry, har varit fast i maplestory ett par dar men nu e jag inne och jag kan svara. great gonzales, om du vill ha en ds emu så kan du gå till theemulatorzone och ladda ner en ds emu som e högst upp på listan den med mest rating (kommer inte ihåg vad ordet betyder på svenska men jag vet vad det betyder..) och om den inte funkar så tar du en med mindre rating och om det inte funkar så tar du en med mindre rating osv. fast om ingen funkar så skriver du det här så kan jag hjälpa dig :D och spelen laddar du ner på dgemu.com eller nåt sånt googla dgemu så hittar du sidan där på dgemu så får du göra ett acc och börja skaffa poäng. ett litet tips ifall du vill ha mycket poäng så kan du skriva en reccencion (sorry jag skippa svenskan på skolan :P ) till ett spel så får du typ 20poäng och för det så kan du köpa ett nds spel. ps vissa spel funkar inte pga att dom är 1 skadade 2 mongo eller 3 du råkade ladda ner ett gameboy spel .P ajja skriv om det händer nå krångel. oj sorry jonte jag glömde dig :wacko: amen läs mitt pm.
  14. joo, det blir säkert skitkul. då kan jag äntligen lägga upp alla mina roliga, bissarra, otroliga, like äckliga, kändis-liknande, alien-monster-micael-jackson-och-jag-vetifan-liknande miis
×
  • Skapa ny...