Hoppa till innehåll

ch3ts

Medlem
  • Antal innehåll

    38
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    VARROCK

ch3ts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ch3ts

    Garrysmod

    Hej jag har ett prblem asså typ manen (onödig början)i alla fall min tool gun råka jag byta ut med ett vapen (oh shit) så om du kan hjälpa mig få tebacks den så skulle det va nice vet du snälla ;)
  2. Hej kära läsare jag behöver hjälp på counter strike 1.6 min chat låda eller vad jag ska kalla det där det står fire in the hole och alla dom grejerna har försvunnit jag menar inte radion jag menar där det står vad andra skriver va du sagt och ect snälla hjälp mig :)
  3. ch3ts

    Help Me!

    Jag har letat överallt efter console commands till half life och skull vilja veta: A. hur man får olika vapen B.ammo det här kanske är lite för dej men det skulle hjälpa sjukt mycket!
  4. ch3ts

    Oblivion

    ja för att om du har 10 arrows ex så kanske du vill men inte har pengar dup du den p.s vem bryr sig om dinna g?
  5. ch3ts

    Oblivion

    Hej jag har redan skrivit in ett fusk om detta men ville bara vetta och berätta lite grejer om det 1.vissa saker går inte att duplicera ex stulna saker eller nirnarot (blev välldigt frustrerad) 2.vet ej om en patch har skickats in mot den här bugen 3.var för siktig kan göra att din 3.60 stannar helt och hållet så du får starta om spara alltid före du duplikerar. p.s umbra bättre förklaring någon?//ch3ts hoppas det hjälpte lite
  6. ch3ts

    Oblivion?

    VÄRT DET FASTNA FÖR4 DET PÅ DEN FÖRSTA TIMMEN :P
  7. ch3ts

    Call Of Duty 4

    Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  8. ch3ts

    Call Of Duty 4

    jag får inte ears and eyes eller vad det hetter achivment som man får ewfter 30 intels jag har tagit alla men den sista gjorde bara att jag fick alla fusk men ingen achivment hjälp mig nån!
  9. ja fråga lite jag kanske kan hjälpa din xbox 360 om jag vet vilket område det gäller ex kontrolen lite om xbox ens utesende men förre ni frågar nåt kolla sladdarna ok?(gjorde det för jag är utråkad stannar i en timme sen tar jag bort det här inlägget)
  10. visst du menar det han har när man möter han första gången ? ja när du vunnit döda din syra så har du det
  11. ja jag tog ala mina tankar jag hade den dagen då faktist så därför gjorde jag en massa trådar
  12. BEHÖVER NÅT FÖR ATT HÅLLA MIG VID LIV ^^ JA ETT BRA ODÖDLIGHETS FUSK HAR HÖRT ATT DET INTE FINNS MEN IBLAND FINNS DOM JU GÖMNDA
  13. ja men det kommer ju nya hela tiden ja om man kollar noga :P
×
  • Skapa ny...