Hoppa till innehåll

Gallardo

Medlem
  • Antal innehåll

    107
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Gallardo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. JosJuice: Det står " Later " och sen ser man att båten stannar. Sen fryser hela datorn ett litet tag tills ngn slags felrapport dyker upp. Ljudet är trasigt på den datorn jag testade spelet på så jag vet inte om det kom ngt ljud : S men jag har Vista på min egna som jag använder mest, så jag kan vänta på demo6 och testa då : )
  2. Ska vi dra hem till mig och dammsuga? Jag håller i slangen, och du suger ...
  3. Vet ingen favorit, alla är ju underbara : ) men några som jag tycker är skkönast är Dave Englands omelett, Matt Hoffmans Lake Jump, The Red Wagon, Bams rövdrake och Weemans pisspistol i Jackass 2.5 ; ) Personligen tkr jag det är roligare att se när dom skejtar kundvagnar o skit än när dom driver med folk.
  4. Jag hade en tjej för ett tag sen som jag tröttnade på. Vi hade varit ihop i nästan ett år så det var rätt svårt. Jag skrev på msn till henne att jag ville fortfarande vara kompisar och allt det där. Jag skämdes som as eftersom msn är jävligt fegt, men jag fick det iallafall överstökat : ) Om du inte vill göra någon stor grej av det men ändå vara lite gentleman kan du ju testa...?
  5. Tro mig, dom "kompisar" du har, som känner dig, vet att du inte har mordhotat ngn. Dom håller antagligen bara med för att det är dom som är osäkra och som borde ha ett falskt rykte om sig. Gör som många här säger; och börja om!
  6. Grymt snyggt spel! Skulle gärna hjälpa till, fast jag har inga värre kunskaper om gamemaker. Hoppas det blir klart! Men jag undrar en sak: Jag har XP, och när jag kör demot så fryser spelet när jag kommer till ön. Vad beror detta på och vad kan jag göra åt det?
  7. Croc: The Legend of the Gobbos och Mulle Meck ; )
  8. Milotic var den sista som kompleterade Hoenndexen för mig också. Fast jag tyckte det var jobbigast att klara hundra matcher i rad i Battle Tower : / det tog några timmar : P
  9. ( Asså det man har i spelet )
  10. Som sagt: Vilken färg har ni på erat Trainer Card? Själv spelar jag Ruby och har ett guldigt.
  11. Precis som Dave sa. Härligt att se att folk fortfarande lirar Crystal :cool:
  12. Lv78 tror jag. Jo ... jag hade tänkt att läga mer i Sp.Att, men eftersom han får Natureboost, har rätt bra Iv's plus STAB surf så får det nog räcka. Och det känns ganska viktigt att jag behåller Speed- och HPEv'sen efter som den inte har speciellt bra Def.
  13. Mixed Sweeper Tentacruel @ Leftovers Nature: Mild (+ Sp.Att - Def ) Trait: Clear Body Ev's: Attack 252 / 100 Sp.Att / 106 Speed / 52 HP <-- Lite konstig uppläggning, jag vet xD - Sludge Bomb - Swords Dance - Surf - Ice beam Dess Iv's ligger runt 15 - 25 förutom i Sp.Att som är 28 : ) Jag har inte levlat den till 100 ännu ifall jag skulle ändra några Ev's ( med hjälp av bär ). Kommentera om det är ngt som jag borde ändra, tack!
  14. Sötast? Sneasel elr Pichu. Coolast? Sneasel. Snyggast som shiny? Mew Starkast? Metagross Snyggast? Vet inte, kanske Sneasel ... Har det bästa namnet? "Tyranitar" är ganska mäktigt ... Tuffast? Sneasel; för att vara så liten : ) Onödigast? Vet inte ... Alla nya från D/P tycker jag är onödiga, speciellt Weavile eller vad den nu heter, då Sneasel redan är stark. Plus att de blev fulare. Fulast? Feebas. Fast om du menar fulast, eller mest fantasilöst gjord så tycker jag Weavile. Roligast att spela med? Sneasel. På ubersidan; Latias. Totala Favorit? Sneasel. Eventuellt Celebi, fast den har jag aldrig haft på ngt spel : (
×
  • Skapa ny...