Hoppa till innehåll

ZeldaEpona

Medlem
  • Antal innehåll

    75
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ZeldaEpona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Såklart jag har xD men jag har inte dom öarna på kartan^^ Jag kommer inte exat ihåg vart de ligger ... men jag tror att antagligen ice eller fire ligger runt forest haven och dragon (grejan) ... Prova att kolla runt där, tror fire mountain ligger mellan Dragon (grejan) och forest haven ... Okei ska kolla, 8D tack<'33
  2. Hej^^ jag har fastnat på windwaker.. Jag vet inte vart Fire mountain och ice ring isle ligger. Båten har markerat ut där jag ska åka, men dom öarna är inte ice ring isle eller fire mountain! Jag har fått eldpilar å ispilarna. Snälla hjälp mej<3
  3. Hej! Jag har nyss klarat shadow temple, och gått till gerudo valley och klarat allt där. Jag har kommit till spirit temple men de står på ormstatyer inne i templet att man måste va liten. De står typ''If you want to proceed to the past,you should return here with the pure heart of a child. och '' If you want to travel to the future you should return with the power of silver from the past. Och de går inte att komma dit när man är liten för de står en sheik som blockerar att komma över bron, snälla kan NÅN hjälpa mej? Tack på förhand<3 btw, jag har fått nayru's love.
  4. jag fick reda på att de va samma saker förut:P Men de va lite förvirrande när alla sa att de va olika saker, tack iaf<3
  5. ne eye of truth å lens of truth e inte samma saker..
  6. Hej! Jag behöver hjälp me ocarina of time. Jag har fått nocture of shadow av sheik, och ja har varit inne i templet å så. Jag har lens of truth, men ja hittar verkligen inte eye of truth, ja har sökt igenom hela bottom of well stället, men ja hittar inte eye of truth nånstans.. Har varit fast jättelänge å behöver verkligen hjälp! Puss Michaéla
  7. Hej! Jag fattar ingenting nu.. Jag ska till Shadow temole och måste ha sanningens öga,som man typ ska hitta i brunneen i kakariko village som liten,men hur ska man göra de? Tack på förhand.
  8. Tack för tipset! Bossen var verkligen jättenkel! Puss
  9. Vart är trappan? ps,tack för svar <33
  10. Hej! Jag har försökt i evigheter,försökt att hitta bossnyckeln i water temple. Jag har försökt titta på kistan enligt kartan men de går helt enkelt inte att hitta den,verkligen irriterande! Om nån skulle hjälpa mej med hur man hittar den här nyckeln,skulle de vara väldigt snällt /Zeldaälskaren!
  11. Tack för svar,inann jag tittat här så kom jag på hur jag skulle slå honom,orkade bara inte att hålla på xD
  12. Hej! Jag har försökt i evigheter,försökt att hitta bossnyckeln i water temple. Jag har försökt titta på kistan enligt kartan men de går helt enkelt inte att hitta den,verkligen irriterande! Om nån skulle hjälpa mej med hur man hittar den här nyckeln,skulle de vara väldigt snällt //Zeldaälskaren!
  13. Hej alla där ute! Jag undrar hur man besegrar Dark Link. Jag har fattat att man ska slå honom med Din´s fire men jag har gjort de tills dryken tagit slut och sen försöker jag slå honom men de funkar inte! SNÄLLA HJÄLP MEJ SÅ FORT SOM MÖJLIGT! Ps.Jag är i Water Temple..
  14. Hej. Nu är jag lite förvirrad. Jag är i Ice cavern och fått Iron boots och lärt mig Lake hylia-låten av Sheik. Nu fattar jag inte om jag ska till underwater temple som jag har kommit in till eller stanna kvar i Ice cavern och fullfölja hela templet. De här är alltså precis efter jag fått Iron Boots. Kan nån hjälpa mig?
  15. Hej,jag är på oot och har nyss klarat Fire temple,Navi säger att jag ska till Zoras river men vad ska jga göra där? SVAR SÅ FORT SOM MÖJLIGT!
×
  • Skapa ny...