Hoppa till innehåll

Pjuttefjutt

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Pjuttefjutt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Håller på med Ilias minne
  2. Jag kom på det nu, trodde jag behövde hover boots lr liknande för att kunna öppna grinden in till templet. Men nu har jag problem med att hitta det sista spöket istället..
  3. Pjuttefjutt

    Zelda Tp

    är det här med fisken före eller efter man vart i öknen? för jag har fastnat i öknen..
  4. Hej, vore tacksam för lite hjälp. Jag har kommit till öknen, men fastnat. Jag har warpat bort bron som stod i vägen för underjords gången där man möter en massa olika fulingar. Jag kommer så långt som till fairyn, men inte längre pga att jag behöver någonting som gör att jag kan typ klättra på väggar och gå över kvicksand. Hur tar jag mig vidare? Antar att det kan vara något liknande som hover boots från ocarina of time jag behöver.. :unsure: /Sussie
  5. Är det den virvlande vattenpoolen där det är som en stubbe eller nåt man kan stå på? finns även en grind som öppnar sig då man skjuter på kristallen. Om det är där så kommer man inte upp till den dörren, man kommer ut genom den från andra hållet!
  6. aa, tycker nog med det. Man gruvar sig alltid för att börja med det!
  7. Jag tog fram mitt gamla nintendo 64 för ett tag sen och började spela donkey kong. Nu har jag kommit nästan ända till slutet, men fastnat rejält. Ön med frantic facory och gloomey galleon är i en gubbe, och den gubbens mun öppnade dig (antar att det finns en bana där inne) men jag kommer inte dit! Var så många år sedan jag spelade det sist så jag minns inte. HJÄLP!
×
  • Skapa ny...