Hoppa till innehåll

kazme

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

kazme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. okej tack så mkt, ne har inte en/ett pokéblockcase. vart får man tag i det?
  2. kommer inte in på safarit, man behöver pockeblocks, vart kan man få/köpa det?
  3. hej igen har hittat vägen in till Sootopolis city och kollat i vartenda hus, har oxo hittat ubåten. men gymet är låst kan juh heller inte komma förbi vatten fallet på den andra ön. grottan i Sootopolis city är oxo stängd det står en gubbe utanför och säger att jag inte får komma in :angry: någon som vet?
  4. hej har fastnat i pokemon ruby :( nyligen så åkte team magma iväg med ubåten från deras grotta. Och jag varit på Mossdeep city och besegrat gymet där men sen går det inte komma till ever grande city för man måste nog ha water falls men det går heller inte komma till Sootopolis city för det r stenar runt det närmaste Sootopolis city jag kan komma är till en ganska stor is/berg ö som det inte går att komma upp på. har oxo upptäckt en grotta i norra delen av Mossdeep city . men kan itne komma vidare där heller :/ någon som kommer ihåg sen de spelade lr som spelar spelet? (pokemon ruby)
  5. om jga lägger in en pokemon på dacare och drar trill sandstormen och åker upp för lerfallet där så går mina pokemon upp i levels om man säger att dom skulle går från 30 till level 80 på en dag, lär dom sig nya attacker lr missar man det då?
  6. hej har kikat i några andra trådar om hur man får good rod och då stod det att man skulle gå till rute 118 men hittar inget där, har surf och har klarat 5:e gymet men har ingen vatten pokemon men jag har old rod men det funkar juh inte får napp men den smiter direkt (det står bara oh a bite.... but it got away!)?? hur ska jag göra? kommer inte vidare tacksam för svar ps: har pokemon ruby!
  7. hej har kikat i några andra trådar om hur man får good rod och då stod det att man skulle gå till rute 118 men hittar inget där, har surf och har klarat 5:e gymet men har ingen vatten pokemon men jga har old rod men det funkar juh inte får napp men den smiter direkt :( hur ska jag göra? kommer inte vidare :( tacksam för svar ps: har pokemon ruby!
×
  • Skapa ny...