Hoppa till innehåll

Halo_Winner

Medlem
  • Antal innehåll

    119
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    farmför datorn

Halo_Winner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ungefär samma för mig. Vi hade filmkväll hemma i mitt rum och hade gillat varandra i, let's say, 2 veckor. Vi satt och höll om varandra och vid något tillfälle fick vi ögonkontakt väldigt nära varandra och så smack. Sen höll vi på hela filmen ut. :D Precis så ville jag att det skulle bli, ett minne för livet. Detta hände för lite drygt en och en halv månad sen och nu är vi kärare än någonsin. 1 och en halv timmes hångel. Inte illa xD
  2. Xbox 360 exclusiva grejer är 2 extra uppdrag och 1 ö...
  3. Tja gaystjärt! =D

    Läget dude?

  4. Smart. Jag kommer inte ihåg vad hon heter, men det är hon med Lik bilen =D
  5. ANKLAGAR DU MIG FÖR ATT VARA NU-FUSKARE :cry: Vart har jag anklagat dig för något? Det var en simpel fråga....
  6. Du som är pimpfreddo på Fuska.nu? Aja, jag gillar väl Super GT mest som bil. Men jag använder knappt bilar. Buffalo är nice med.
  7. Jag kan inte påstå att det är svårar. Through Fire And Flames är ju omöjlig på expert på GH3. Nej, Gh3 är svårar än The 80s. Däremot gillar jag låtarna mer på The 80s.
  8. Thats how its done! Thats How Its Done!
  9. Easter Eggs är mer kända som gömda hemligheter i ett spel. Som speltillverkarna har lagt in i spelet med menningen. Och nu alla som tror att Bigfoot och dessa finns så om Bigfoot skulle finnas i spelet så hade han varit ett easter egg. Helt enkel gömda hemligheter som är inlaggda av speltillverkarna. Men jag tror att Cypers förklaring ger mer klarhet i vad det är.
  10. Easter Eggs är mer kända som gömda hemligheter i ett spel. Som speltillverkarna har lagt in i spelet med menningen. Och nu alla som tror att Bigfoot och dessa finns så om Bigfoot skulle finnas i spelet så hade han varit ett easter egg. Helt enkel gömda hemligheter som är inlaggda av speltillverkarna.
  11. Det kommer säkert finnas några myter eller liknande. Som Crys sa så kommer det nog finnas ett antal Easter Eggs att hitta. jag kan inte påstå att det fanns sådär jätte många på SA. Men nån myt som skulle kunna vara sann är ju Seriemördarna.
  12. Så ser man till att inga Poliser är i området runt dig. Eller så fuskar du så att du inte kan bli Efterlyst. Eller så fuskar du så stjärnorna försvinner.
  13. Va? Tror du inte man kommer kunna ladda ner Gta IV.
  14. Att inte orka gå 5 kilometer är ju skandal. Ni stadsbor tror verkligen att ni äger världen. Men ute på LAndet skulle ni inte klara er en vecka. Annars är det ju bara att slänga upp sig på cykeln och dra de dära 5 kilometrarna. Sen kan du säga vad du nu skulle säga.
  15. Klart att folk från samma familj måste få ha egna användare. Som sagt så hade ju Boffaroffe kopierat ut reglerna. Där det står vad som finns, sen så det du sa nu med att man bara kan säga så stämmer inte. Det är ju bara för Admin att kolla IP Adressen för medlemarna. Om de har samma är det samma persson. Så enkelt är det bara. Sen så är faktisk IP Adressen en Ensak så igentligen får man inte kolla efter dem, har jag för mig. Inte säkert. Sen om en medlem har Dynamisk IP Adress så får väl Admin antagligen göra en Advancerad IP Adress sökning och kanske använda sig av något pogram.
×
  • Skapa ny...