Hoppa till innehåll

MrSnow

Medlem
  • Antal innehåll

    513
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sydpolen

MrSnow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Savage 2, FTW. Eller Savage 1 ifall du känner dig retro. Blur passar ju fint. Skaffa det. Du kan få gratis Portal av mig. Det är ju inte vad du letade efter men det äger ändå. Bara mejla. /tio111 hotmail.com
  2. Inga felmedelanden? Gå till EA's live chatt. De brukar vara hyffsat kunniga där. (Fixade en sak åt mig.)
  3. Jo det är Autohotkey, och det funkar inte. Seriöst kolla bara vad du ska leta efter.
  4. Jo jag har länge använt Autohotkeys för att kontrollera Spotify medans jag spelar hon. Nu är mina hotkeys blockade på ngt sätt. Så jag undrar ifall någon här kan skapa en applikation som kan fungera igenom HoN (struntar i HoN och byter låt etc ändå) Minst 2000 fuskamynt utlovas. Har 4570 i banken (varför försvann den? Gillade ränta etc) och är knappt här längre, men jag kommer kolla varje dag efter svar. Officiella krav: Ska funka i Windows 7 64-bit edition (Kommer förmodligen funka under 64-bit ifall det funkar under 32-bit) Skall kunna ändra volym, låt, mute, spela/stop och förhoppninsvis shuffle/inte shuffle (denhär sista är inget krav men det blir en bonus ifall man fixar det) Skall kunna funka igenom HoN (behöver itne vara kompatibelt med hon utan det ska bara gå att fixa låtbyten och volym medan HoN körs i fullscreen). Hittade det själv. SpotifyAMP Helst ska det vara hyfsat lätt att ändra hotkeys (kan gå in i koden ifall det behövs, men lägg till side-notes i koden då) Default hotkeys: Nästa låt:ctrl+rightarrowkey Förralåten:ctrl+leftarrowkey Play/stop:Ctrl+Uparrow Volym upp:Ctrl+Pageup Volym ner:Ctrl+pagedown Jag bryr mig inte vad ni använder för att få det att funka. Ni kan få AHK att funka ifall ni vill. Bryr mig inte, så länge det funkar.
  5. Kanske borde formulera frågan lite bättre. Ifall du köper Dsi points från Nintendo (har inte satt mig in i dsi points systemet) så är det nog säkert.
  6. MrSnow

    Söker Spel

    Vad har du för PC? Kan vara bra för att veta begränsningarna. The Witcher har blivit rekommenderat för mig men jag gillar det inte.
  7. Man borde nog köpa ettan pga storyn. AC 2 kommer behålla Desmond (de som spelat spelet fattar) så jag tror man missar mycket utan det första.
  8. MrSnow

    Heroes Of Newerth

    Eh, kan du säga var? Det kan ju vara lite hjälpsamt. Och problemet är att jag inte hittat någon i rätt tid. Just nu finns det inga tävlingar/givaways jag hittar. Jag har BETA key=) spelet är skönt som fan:D Har du en du kan dela med dig? :)
  9. MrSnow

    Ljud Drivrutiner

    Borde ligga några drivrutiner på cd:n du fick med kortet/datorn. Ljud driv rutiner brukar komma så. Jag har inte lätt för att hitta drivrutiner för just ljudkort annars.
  10. MrSnow

    Heroes Of Newerth

    Jag har kollat in detta spelet sen 6 månader sen. Och jag har inte fått en Beta key ännu. Kan någon vänlig själ fixa en? Har googlat mängder men har inte hittat något användbart. Kan betala FM för den ifall det uppmuntrar. ;) (Mängd diskuteras, har en hyfsad mängd) För er som inte känner till spelet är det en dotA (WC3) klon typ. Deras hemsida:Heroes of Newerth
  11. fag

    iz u back? :o

  12. Jag skulle vilja ha ett program som mäter hur hett mitt grafik kort och min processor blir i spel. Eftersom jag inte orkar tabba ner när jag spelar oftast så undrar jag ifall det finns en applikation som överlappar mitt spel på något sätt (Typ Fraps FPS mätare). Tack på förhand.
  13. MrSnow

    Vpn Tunnel

    Det står information om det på deras sida. Det gäller bara anklagelser för brott som kan bestraffas med 2år+ (i kåken).Alltså är piratring säkert.. Om du kan lita på dem.
  14. MrSnow

    Gamebooster Problem

    Hej Jag skaffade dethär programmet som heter gamebooster. Funkar jättefint och stänger av onödiga processer när man spelar. Men nu är det helt sjukt. (Kolla skärmdumpen) Den säger att jag har flera miljoner gigabyte i ram. Och jag har inte skaffat extra ram nyligen. Den visar några Gb ram fel. Vad kan detta vara? Hittade en konstig process när jag kollade själv som visade sig vara spyware. Men jag hittar inte den i system32 där den ska ligga. Den ligger faktiskt inte alls på datorn. Jätte mysko.. Kan någon hjälpa mig lista ut vad det är för fel?
  15. MrSnow

    Avatarer

    Jag vill gärna ha en :) ta formatet 300x125 Spara gärna I ett högupplösnings format som .png
×
  • Skapa ny...