Hoppa till innehåll

Plankan

Medlem
  • Antal innehåll

    259
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Söder Malm

Plankan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jaaa..... Nu är det höstlov. Ingen skola. Vad har ni för planer? Sitta framför datorn eller hänga med kompisar? Eller något annat?
  2. Min kompis sov över, vi spelade lite spel, sen gick vi ut och hem till honom. Där kollade vi på film :closedeyes:
  3. Jo, jag vet men det är att jag inte ha så bra självförtroende :(. Vågar liksom inte göra något. Hon är småkär i mig, men om vi kommer närmre varandra så kan jag ju ändra på det, men jag vågar liksom inte, om ni förstår? Börja ta på henne. Kroppskontakt är viktigt.. Edit: Insåg hur fel det lät -.- Nudda henne på axeln när du vill prata med henne. Krama om henne lite grann och så, om du förstår.. Hehe :lol:. Jo jag förstår. Får se om jag verkligen vågar... Tack :)
  4. Håller med. Det finns ju direkt inget att vara rädd för. Du vet ju att hon gillar dig. Jo, jag vet men det är att jag inte ha så bra självförtroende :(. Vågar liksom inte göra något. Hon är småkär i mig, men om vi kommer närmre varandra så kan jag ju ändra på det, men jag vågar liksom inte, om ni förstår?
  5. men kom bara på ngt. säg att du har sett henne i korridoren och att du tyckte hon va sött som bara den ;D Jo, men hon vet ju att jag gillar henne....
  6. <_<. Det går ingen bra alls! Har så dåligt självförtroende. Vågar inte göra någonting! Fan så jobbigt! Hatar allt! :angry:
  7. Oj oj oj! Nu blev det fel <_<. Jag tänker INTE bara på sådant, inte alls. Jag gillar hennes "insida", personlighet alltså. Hon vill också lära känna mig, men jag får ta ett steg i taget. Måste börja prata mer med henne i skolan först :)
  8. Jo, kan försöka... Alltså, hon vet att jag gillar henne, men hon är också ganska blyg. Tack för svaret, men vet du hur jag ska fråga henne? Ska jag göra det face to face, eller sms? Vad är best? Skulle vara konstigt om jag bara kom fram till henne och fråga... Vi pratar inte så ofta med varandra... Men vi gillar varandra :).
  9. Hmmm. Om du är en kille... Stirra henne rakt i ögonen. Hon kommer märka och kolla tillbaks, då säger Du: Har du en karta? Hon: En karta? Vad? Du: Inte? Ajdå! Det är nämligen så att jag har gått vilse i dina ögon... Hon: (Tänker) Awww vad gullig han e! :) ;)
  10. Hej Det är så att jag är kär i en tjej i min klass... Visar sig att hon har samma känslor för mig. Vi brukar skicka massa sms, typ *I love you* osv. Och ibland går det lite för långt... :P . Men hon är fett hot och hon verkar vara intreserad, fan, hon vill strula ;| , det vill jag också, men shit! Är för blyg, tänk om jag sabbar det? Och det finns inga tillfällen att göra det på... Vi pratar inte så mkt i skolan. Men våra blickar möts ;) . Så... Har ni några tips på hur jag kan bli bättre vän med henne? Innan jag bjuder ut henne? Det är också så att min bästa kompis och hon har bråkat... Svårt att komma i "touch" med henne :( . Hon är ingen blond fjortis om ni undrar... Inte alls. THX! :) PS. Jag är inte för ung!
  11. Hell yeah! Hon är hot, gillar mig, jag gillar henne. Fattar ärligt inte vad vi väntar på? Men jag är ju så jävla feg <_< . Vi skickar massa varma sms till varandra ;|
  12. Jag har sökt på google efter svar, men har inte hittat nåt. Vet någon om det kommer komma en ny version av PsP? T.ex PsP 2? //Plankan :P
  13. Skate 2 Far cry 2 Resistance 2
  14. När jag gör en egen server med hjälp av Dedicated Server så finns bara dem klassiska servrarna! Tex De_dust och sånt. Men jag vill ha tex: aim_crazyjump. Men den finns inte! Ändå om man har laddat ner mappen till cs, så finns den inte där! Hur ska jag göra? Snälla hjälp! :(
×
  • Skapa ny...