Hoppa till innehåll

Reger

Medlem
  • Antal innehåll

    30
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Uppsala

Reger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Galnaste och mest idiotiskt helt klart Dirty Sanchez. Roligaste är dock Viva la Bam... eller Jackass när man inte sett alla program.
  2. haha! Allt går som tippat... Rätt resultat men fel målskyttar, nöjd endå :kung: I morn så tar Anaheim hem det! Väntar dock med tips förrän imorn. B)
  3. Ottawa reducerade!.. skit också.. .visserligen trodde jag de skulle vinna senast (som det blev) för att sedan förlora två raka... Hur som helst. Ny match i natt. svårt att tippa, men hoppas att Anaheim tar det här nu... 3-2 till Anaheim. Påhlsson och "the finnish flash" x2 målskyttar
  4. De jag är bättre på... Det vill säga: Spanska, Engelska och idrott
  5. Reger

    Youtube Ljud!

    Nej.... ? Vet inte om detta är 940220 problem men för min kompis så fungerar alla sidor och dator som vanligt med ljud.. Men just youtube fungerar inte ljudet...
  6. Kom igen! Det är ju Final! och ingen verkar bry sig? <_< :o Kanske onödigt med dubbel post.. men men. 2-0 till Anaheim... Vänder Ottawa? Inte en chans, Anaheim tar revansch från 2003 finalen... Påhlson är kung! Vad tror ni?
  7. Reger

    Youtube Ljud!

    Hon har samma problem fortfarande, så jag står hjälplös... Men förhoppningsvis så kan någon hälpa dig och min kompis :)
  8. LOTR soundtrack. The Breaking of the Fellowship...
  9. Ni som har gjort det, kan ni inte dela med er vad som hände och vad ni gjorde så blir nog tråden intresantare :) Jag försöker återkomma med något att skriva, ska bara minnas tillbaka i fall det har hänt.
  10. Reger

    Youtube Ljud!

    Min kompis har samma problem... Och det är inget skämt vad jag har förstått, han behöver hjälp av folk...
  11. Vart är George Cloney? Vart är Ewan McGregor? Men visst, förstår. Det är omöjligt att få med alla...
  12. Håller med om att Finland var bra, men Serbien vann helt rättvist, alla var enade. Serbien fick minst en poäng av alla länder... Sedan kan man diskutera om 2-10 placeringar var rättvisa... Där var det bara öststater som man inte ens förstod varför de deltog...
  13. Beatles - Abbey Road för 12 kronor, köpt i Kina :lol: men den är äkta, tro det eller ej...
  14. Det kvittar hur de var i grunserien, det är spelet i slutspelet som gäller... Buffalo har nu förlorat två raka hemma matcher... tyvärr, tyvärr, Ottowa tar det där.
×
  • Skapa ny...