Hoppa till innehåll

Tuffisss

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Tuffisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. neej det har inte kommit ut än men det kommer ju det förr elr senare så då kan man ju säga vad man vill ha med i det :P jag skulle vilja att man skulle kunna amma bebisarna då elr jag tror det ialla fall.
  2. Tuffisss

    Hattrick.org?

    EDIT:LÅTSAS SOM INTE DETTA INLÄGG FANNS.
  3. grafiken är ju inte den bästa. EDIT:Oj då,5 års bump(lol).
  4. det går inte att byta :( men om du har nattliv och vill byta till city elr tvärt om så går det bara du är på samma kvarter!
  5. Tuffisss

    Öppna Wii

    du kan inte öppna den när du är nybörjare.Bäst att skicka iväg den till nån så dom kan fixa det.
  6. *suck*Våld är ALDRIG bra.Jag upprepar ALDRIG.Om alla på jorden skulle dö om vi tillexempel släppte ner hundratals bomber samtidigt skulle jorden redan vara förstörd.Så jorden blir bäl antagligen bara och må värre om vi utrotar allting. Ursäkta för offtopic,men jag tror inte han vet vad debatt är?Eller vad denna tråd handlar om? *anmäler*
  7. Tuffisss

    Warrock

    Japp det är askul jag spelar det.
  8. Har också samma problem. Har en Dell router kommer inte ihåg modellen.Så tröttsamt när det ska lagga hela tiden.
  9. Har Mozilla men samma problem kvarstår.Måste vara Antiviruset. EDIT:Jag avaktiverade antiviruset och då såg jag alla avatarer.Men då är ju antiviruset avaktiverat.Vart ställer jag in så jag ser alla avatarer fast jag har antiviruset på.
  10. väggarna började smälta? :wacko: Ontopic:Japp han kanske inte tål så mycket.
  11. Jag är tuffs syrra och tuff är varnad så jag skriver åt han.Jag ställer in det nu. Katt@Jag har inga toolbars :P EDIT:vart ställer man in det?
  12. man ska gå in i övrigamappen och sen så finns det en liten bild typ som ser ut som en pool tror jag men är ganska säker!
  13. nee ! man kan inte fixa det i inställningar! ifall man bara har the sims 2 så går det inte! Man måste ha typ nått mer än bara vanliga sims!
  14. nja ibland brukar jag fuska för att få pengar ! jag har the sims 2, nattliv , djurliv , året runt , jorden runt , fest och brölopp, klappat och klart (tror jag), glitter och glamour , h&m fashion , vet ej om jag har nå fler och jag ska kanske köpa tonårsprylar och fritd
×
  • Skapa ny...