Hoppa till innehåll

Damon10

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    SAN ANDREAS BIATCH

Damon10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ok det ända du behöver göra är att träna din lvl typ 2 lvls sen måste du ha mega potion och mega elixir i items det är väldigt viktigt när man möter svåra bossar så ... ehh d.v.s så klarar du henne ok ! (= :lol: jag hoppas du klara hela spelet P.S Den sista världen är end on the world och hollow bastion är den näst sista du har kommit långt ! :rolleyes:
  2. jag vet va du hittar mystery goo fast jag har aldrig hittat en själv men nu vet jag du ska hitta de där heartlessen som har en vit tröja och en röd turban när det kommer en sol på den så ska du göra thunder alltså blixt och så får du myster goo
  3. gå tillbaks till te kalaset sen ska du gå in till huset till vänster sen ska du slåss mot all fiender sen ska du gå till de små borden (alltså du ska stå längst upp på dem) och så gör du fire på de små lyktorna sen finns det en låst dörr du ska öppna den dörren sen ska du gå tillbaka till rummet där du blev liten sen kommer du möta en boss (plus så finns alice i näst sista världen och den heter hollowbastion) de var allt jag heter Damon och jag har det här spelet jag har kommit till sista världen hoppas du blir nöjd med det här ;)
×
  • Skapa ny...