Hoppa till innehåll

FenderBender

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

FenderBender's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men "feeda" på någon så kan du vara ute. sen mst du dricka mer blod efter hand :lol:
  2. FenderBender

    Oblivion

    du ska gå ner i en brunn i elven gardens!...har du kommit så långt...sen är det bara att öpnna några irongates.. sen kommer du till en dörr, "the old way"...sen följer du bara den...inte så svårt...men det är långt...efter du klarar de så blir du gray fox och får hans fula mössa "cowl". oops!...sorry....du ska trycka på båda så öppnas dörren! :P
  3. palla att ni sitter å kör på easy...det är ju skitlätt..jag kör på expert och har klarat allt...LOL...men det kan ju vara en fördel att jag spelar både gitarr och Banjo :)
  4. ja har typ precis börjat spela dead rising, men hur i hela h*lvetet dödar man mongona i bilen?...ska man skjuta dem eller? :huh:
  5. om du har gjort de många ggr så mst du ju veta banan han kör ju!...så gjorde ja iallafall...så svårt tyckte inte ja att de va faktiskt :blink:
  6. FenderBender

    Xbox 360 Elite

    Fucking, fuck!..Palla köpa ett elite ändå asså....jovisst..man kanske får 120g hårddisk men ändå..va f*n ska de va bra för...onödigt...enligt mig...man kan ju ändå spela samma fucking spel..... :blink:
  7. Jag fattar inte hur man klarar upp draget som man får av en kajiit i nåt mages guild...jag går igenom grottan och igenom den magiska dörren...men hur f*n ska man få tag på diamanterna som finns inuti den feta isen?....jag vet inte iallafall...Kan någon hjälpa mig... :blink:
×
  • Skapa ny...