Hoppa till innehåll

Autobahn

Medlem
  • Antal innehåll

    3022
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Nordpolen

Autobahn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. "I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you." Pappans samtal med mannen som kidnappat hans dotter i filmen Taken.. Denna har verkligen satt sig i huvudet! :)
  2. Vet. Fick ett tips om detta i ett annat forum då jag tagit upp detta en gång tidigare. Och det har varit liggandes sen ett halvår tillbaks ungefär ;).
  3. Köpte GTA IV igår på webhallen för 499 kr och det är redan massor med repor i det. Man hör även att Xbox-läsaren "skramlar" lite när man spelar. Vet någon vart man kan köpa en dvd-läsare till X360? Tack så mkt på förhand :)
  4. Testa att rensa hårddisken på onödiga program, stäng alla processer som du inte använder och sänk upplösning så ska du nog se att det bör funka :).
  5. Autobahn

    Spel Mus

    Finns många sköna gaming-möss. Många av mina kompisar har Razer Diamondback 3G och måste säga att den är grymt skön. Tror det blir en sån till julen för mig B) IntelliMouse och MX518 är även de grymma möss. Det bästa är att du åker till en stor elektronikaffär som har mössen uppe så du får känna på dig vilken som är bäst.
  6. Det hade jag helt glömt bort. Det fungerade :D Tack Arako för snabb hjälp ;)
  7. Var nere på Media Markt och köpte Guitar Hero 3: Legends of Rock m. gitarr. Packade upp det hemma och jag får till min förvåning inte igång gitarren. Har kollat manualen men det står ingenting där. När man trycker på den runda Xbox-symbolen som gör att gitarren sätts igång så står den bara och blinkar långsamt. Och trycker man på knappen som ska göra så att man ansluter gitarren så åker bara lamporna runt i 360 grader.. Någon som har haft liknande problem med att ansluta ett tillbehör till 360 och kan berätta hur man gör?
  8. Har du Counter-Strike 1.6 så finns det i listan. Bara att installera.Har du inte 1.6 så finns det säkert något annat sätt att tanka demot på. Kolla på Left 4 Dead's officiella hemsida. Blir nog ett köp för mig med. Blir en ny dator nu i veckan eller nästa så jag har taggad till tusen :)
  9. Läste om FarCry 2 att det kommer bli grym grafik och ett stort spel. Men vapenstriderna skulle tydligen bli lite enformiga efter ett tag. Känns nästan bättre om du skulle satsa på Left 4 Dead istället. Det verkar otroligt grymt och jag ska nog själv köpa det till PC.
  10. Autobahn

    Speldator

    Det är så att jag ska beställa hem en ny dator nästa vecka. Jag är mycket uppdaterad om vad som är senaste nytt på marknaden. Men har ställt mig en fråga rätt så länge nu; vad är den bästa processorn att spela spel på? AMD eller Intel? När Pentium 4 var ute så sades det att AMD var den bästa, men nu vet jag inte. Någon som har en teori? ;)
  11. Säljer en Xbox 360 Wireless Racing Wheel-ratt för 700 kr. Kanske kan prutas ner lite. Kan även tänkas byta mot något/några bra spel. Gärna Call of Duty 4 eller GTA IV. Men kom gärna med förslag :)
  12. LEVEL är den bästa speltidning som jag har läst. Inte testat PC Gamer, kanske värt att testa?!
  13. Sony har ju haft problem att utnyttja PS3'ans prestanda till fullo. Det är inte förrän nu som de börjar bättra sig på det. Jag tror PS3 är lite mer framtidssäker än vad X360 är, men samtidigt är jag helt förälskad i mitt Xbox 360. Men en sak förstår jag mig bara inte på. Hur kan Sony ha kvar sin nuvarande design på handkontrollerna? De har ju haft i princip samma oanvändbara passform sen Playstation 1 ju. Hade jag stått med pengar och utan konsoll så skulle jag lätt valt 360'n. Handkontrollerna, spelutbudet, priset och Xbox Live är bara några saker att nämna. Sedan tycker jag även att själva konsollen i sig är mer användarvänlig ;).
  14. Ska se till att ha flera sköna nätter med polarna framför 360'n. Funderar på att skaffa Bad Company, det enda problemet är pengar. Fast mina egentliga favorittitlar kommer inte förrän i höst, Gears of War 2 och Fable 2 :wub:
×
  • Skapa ny...