Hoppa till innehåll

Element_Five

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Helsingborg, Skåne

Element_Five's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Även om man ogillar invandrare för att de just är invandrare är man fortfarande inte rasist, fördomsfull möjligen men inte rasist. Rasist är det när man nedvärderar någon för just deras ras, hudfärg etc. Folk missbrukar ordet rasist och använder det om alla som passar eller inte passar och därmed förlorar ordet sin betydelse.
  2. Helt klart LEGO Star Wars the complete saga och tillsammans med en polare så är kvällen räddad.
  3. Tror ni vi kommer få se ett Warcraft 4 eller har serien helt lämnat strategisfären för MMOvärlden?
  4. Är du inte ute på lite väl hal is här? Menar du att "alla" invandrare bara förstör för Svenska folket?
  5. Element_Five

    Boxning...

    Man svettas ordentligt, kommer kännas tungt i början om man inte är van vid fysisk aktivitet och du lär få träningsvärk framförallt i axlar och vader. Men som sagt det är väldigt kul med boxning och annan kampsport också för den delen.
  6. Element_Five

    Bränning Med Sub

    Jodå DivxtoDVD fixar det.
  7. Element_Five

    Hjälp! Vista

    DU kommer få byta till Vista någon gång oavsett vad du tycker om det då supporten på XP home enbart finns kvar 1 år till. Möjligen om du bytt till XP pro så klarar du dig längre men bara att inse Visa är framtiden varken man gillar det eller ej.
  8. Vista Basic fungerar på 512 MB i RAM men är som bäst vid 1 GB. Vista Premium som de flesta kör med i hemmet är minimum 1 GB men det är på gränsen och skulle rekommendera alla som kör med Vista Premium att uppgrader till minst 2 GB för allt ska fungera. Vista Business och Ultimate bör ni inte ens fundera på. För er som har problem med spel och program så kolla av tillverkarna till dessa spel/program om inte de släppt nya patchar för Vista. varken vi gillar det eller ej så är Vista här för att stanna och det är där supporten kommer ligga. XP home kommer ha support i max 1 år till medans XP pro möjligen 2 år sen kommer de försvinna helt och då gäller det att man är med i spelet. Dock avvaktar jag själv med Vista till iallafall SP2 har kommit.
  9. Måhända att WW2 känns uttjatat men COD har alltid varit förenligt med just andra världskriget. Och många PC ägare har känt sig svikna efter COD 2 då det inte kom fler till PC. Av trailern att döma så ser 4an ut som vilket FPS som helst, kommer definitivt inte köpa det utan hoppas de tar sitt förnuft till fånga och återgår till andra världskriget.
  10. Min sida Skrivbordsgeneralen ett forum om och för alla sorters krigs- och strategispel.
×
  • Skapa ny...