Hoppa till innehåll

musen88

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

musen88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ok tack men får man ingentligen någon speciellt om man klarar alla brains? och vilken berry ska jag göra pke blocks av för att göra beauty på feebas?
  2. vadå man måste ju skriva två ord eller för jag hittar bara comeover som sitter ihop finns det come och over sepparat eller?
  3. Tja jag undrar några grejer om någon på fuska kan hjälpa mig. jag undrar vart man får sun stone på r/s/e och hur man klarar battle pike på emerald har kört alla svårigheter och när blir det bara sand i grottan där snourount finns bakom mossdeep city. ni kan fråga mig grejer om ni vill ochså om nästan alla spel.
  4. fel först säger hon att du ska visa den för doktorn han finns i huset närmast östra porten och sen går du in där och så finns det en låda när doktorn har gått in i sitt rm asså för han vill inte hjälpa till och då flyttar du på lådan och då finns det någon grön medicin bli varg och sniffa det sen blir du människa och gå ut och så går du ut genom porten och blir varg och sen går du in igen och så går du till telmas bar och där utanför står hennes katt igen och så går du ut genom södra porten assa den närmaste och då ska man vänta tills det blir natt och då kommer en massa monster döda dom då får du en staty den ska du ge till LIla och hon kommer minnas lite och då ska du till hidden village dom visar vart det ligger på kartan och så när du kommer ditt så ska du döda 20 gröna snubbar och sen kommer en tant ut och så pratar du med henne så får du en sak LIla gjort och så visar du den för LIla i kakariko och då minns hon allt och så får du saken den gör så att du ka kalla på Epona när du vill och då ska du till tanten igen och visa diminition road och då får du en bok visa den för shad och sen ska du leta upp alla statyer och hitta saker och när dn är full visar du den för shad igen och då funkar det inte och han går och då börjar ditt dominition rod lyssa igen och då kan du flytta på statyn och går in och då kommer shad och blir förvånad och då ska du gå til kanonen och trycka på warp men det går för shad är där så du ska prata med honom och då går han och då ska du ta kanonen tll lake hylia och så går du och pratar med clown snubben och han fixar den för 300 rupee och så betalar man det och då tar man clawshot och skjuter sig fast i kanonen i ett hål och sen flyger du iväg :D :D :cool:
×
  • Skapa ny...