Hoppa till innehåll

Neko

Medlem
  • Antal innehåll

    722
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Neko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Man kan f*n inte skjuta genom väggar med USP. Ohhh lord
  2. Jaaa, half-life 3 kommer till 100%. Valve har själv sagt det.
  3. Vadå ''Onödigt ämne?'' Det var en bra fråga tycker jag. Inte alla vet var man ska lägga en tråd där 2 spel till 2 olika konsoller finns med.
  4. Jamen, vad fanken...Varför skriver du en riktigt onödig tråd om att du ska sitta och lira Half-Life sevrar? Vad in i....?
  5. Jag tror inte det är något fel, bara mer på teknik hur man ''aimar''. Men iofs är inte helt säker...
  6. In på options, multiplayer, advanced: sen ska det vara en liten ruta som är i ditt fall ikryssad där det står att spelet automatiskt tar screenies, vet dock inte när den gör. Men kryssa av och så ska det funka.
  7. Neko

    Adobe Ps 9.0

    Nej, det heter PS 9.0 CS2
  8. 2010? I dont think so... Efter Half-Life 1 jobbade Valve med 2 Expansions också. Sen att komma på en helt ny grafikmotor är inte heller lätt. Men Half-Life 3 kommer ju inte bli så mycket mer advancerande än HL2, bara lite snyggare.
  9. Neko

    Guild Wars

    Men lol, nej det kostar inga riktiga pengar för att skaffa yrke... Allt är gratis utom när man köper sj*vlaste spelet, plus expansions som kommer ungefär varje halvår.
  10. Då går det pangbra, lovar inget lagg.
  11. Ja, det där räcker mycket väl. Men om du har tänkt på att maxa allt på grafik i spelets inställningar, så råder jag dig dubbelt ram minne. Annars ska det funka fint.
  12. Neko

    Guild Wars

    Ska skaffa GW snart, när jag får nya burken...
  13. Han gör ju narr av den, den ser ju ut som en banan på hans bild.
  14. Vet inte om jag kommer ha cash till Nintendo Rev, men om jag ska välja någon att köpa så kommer det starkt bli Nintendo Revolution! Dom tänker ju fortsätta med alla gamla serier: Zelda, Mario, Donkey Kong, SSBM. Och givetvis komma på nya spel. Tycker inte något spel har samma magi som det finns i Nintendo spelen. Dom är bara så underbara :)
×
  • Skapa ny...