Hoppa till innehåll

vickyy

Medlem
  • Antal innehåll

    52
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

vickyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hejsan ! Jag behöver hjälp med en sån där sak där man ska snurra på den å så ska man få att alla streck visar gröna. Det är inte den förtsa, kanske 3:de eller 4:de,,, Kan nån hjälp ? snälla Tack! :(
  2. Jasps! Biggoron's Sword hur får man den ?!
  3. jaja ! men hur får man det svärdet?!
  4. OKej men jag har inte biggoron sword tror ja !
  5. Hejsan :D Jag håller på med Ganondorf nu men jag vet inte hur jag ska besegra honom för när jag ska skjuta pilar på honom dödar han mig. HUr ska man göra?! Kramar :rolleyes:
  6. Hejsan ! Jag är någonstan mitt ute i öknen där man mötte sheik (kan ej stava) Jag är liten men när man ska döda Anubis så vet ja inte hur man gör. snälla hjälp ! :ph34r:
  7. okeej ! men jag hittar ingen Din's Fire :(
  8. OKej tack, men döskalle masken, vem ska man ge den till?
  9. OKej , men vad är Din's Fire för nåt? :meddum:
  10. jojo men nu har jag klarat den och ska göra shadow Temple(dålig på att stava) men vart är den? Är det den i Gravyard? För om jag går inte dit är det bara en massa facklor där och väggar , vad ska man göra dära då? TAck å hej levarpastej! :evil:
  11. Hejsan :D Jag har kommit dit när det kommit ut ett monster ur brunnen men vad ska jag nu göra...om jag går ner i brunnen finns det bara en vägg. Jag har hört att man ska vara liten men då är det ju en massa vatten.! vad ska jag göra?
  12. Tack för hjälpen men jag har redan klarat den ;)
  13. okej tack så mkt ska se nu om jag klarar det :D
×
  • Skapa ny...