Hoppa till innehåll

Rammus

Medlem
  • Antal innehåll

    2015
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Rammus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Börja med att gymma i 2-3 veckor endast för att lära dig, det tar tid innan du lär din maskiner, hur du ska hålla i vikter och vad som ska göras, det går inte på en dag. Det tar några pass innan du kommer in i din rytm. När du kommit in i rytmen börjar du på en vikt du känner att du klarar men samtidigt är tungt, låt oss säga att du klarar 8 rep och ska göra 12, det 4 sista ska vara fruktansvärt jobbiga då. Av bara detta kommer du bygga muskler, självklart beror det på hur du är byggd också. Om du är smal kommer de ta längre tid än någon som är större, men det kommer för dig också. Skulle seriöst inte rekommendera att du la ner tid på mat, ät vad som serveras och tryck i dig en jävla massa, 5-6 gånger per dag och gymma på det sen så växer du, det går med automatik. Ditt schema kan jag inte påpeka, vet inget om dig eller hur du gymmar, som tidigare sagt kan vi inte göra ett schema åt dig såhär på nätet, men kan säga att ditt schema ser helt ok ut och ska nog funka om du kommer igång, alltså sånt där känner du av efter ett tag. Sammanfattning: Sov rätt. Ät mycket om du är smal. Gymma. Skippa ciggen. Ge det några månader, grina inte om du inte ser skillnad på några dagar. Lycka till.
  2. Ha bara fönstret öppet dygnet runt och sitt med lätta kläder så behåller rummet en bra temperatur? Brukar inte ens försöka kyla er något nu i denna värme, var glad så länge den existerar, vi bor trots allt i Sverige.
  3. Antar att du använder någon typ av remake av Chrome eller plugin, originalet har dock inte detta problem. Fast när vi ändå talar om Svenska och Engelska så kan jag påpeka att detta är något fruktansvärt irriterade: Registreringsdatum 12-June 07 När man kollar i Medlemmar-fliken så dyker detta problem upp.
  4. Detta var på tiden, bra uppdatering.
  5. Allting har sin tid, tror Fuskas tid är över snart om ingen tar instativet, admin verkar inte ha tiden till det.
  6. Lägg ner mer tid, värdelöst.
  7. Rammus

    Terraria

    Ungefär som Mario, eller?
  8. Ingen skillnad alls, går lika fort att kolla igenom forumet.
  9. Vad är det som ni diskuterar i grupp-forumen och inte i vanliga forumet? Porr? Dina pengar, du bestämmer vad du ska göra med dem.
  10. Du fattar inte att han trollar? BF3 typ, inte en blekaste.
  11. Du gav mig din MSN, samma namn som i Steam och jag minns att CrazyCake (du) hette så. =)
  12. - Bra Edit - Dåligt musik-val - Inga direkt kills man blir imponerade av? Men du ville ha kritik på hur du redigerade det, och det var inte dåligt. Bra gjort!
  13. Om ni gillar tjänsten Spotify så kan ni sponsra dem med denna extra krona och slippa all reklam också? Lugna puckar för mig, ser ingen skillnad på kontot heller.
  14. Inga problem för mig då. Kör med Premium för att slippa reklam och använda Spotify i mobilen. Ingen stor summa att betala heller.
×
  • Skapa ny...