Hoppa till innehåll

okini

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

okini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. okini

    Ps3 S'ljes

    Tjena. Jag ska s'lja mitt ps3 60gb f;r att jag gillar att spela p[ dator mera. Den 'r i l'skigt bra skick och det finns inte ett minsta lilla fel p[ den. Den 'r inkl;pt augusti 2007. SUper skick!!!!!! s'ljer inte alla mina sepl tyv'r men spelet SKATE ing[r i paketet. 2 kontroller dessutom! Jag s'ljer den f;r 7000kr f;r att det inte g[r att f[ tag p[ 60gb l'ngre och det 'r dem som e dem b'sta verisionerna, Sorry f;r att detta kanske blev lite ol'slit. Kan inte skriva vissa bokst'ver. H;r av er p[ denna tr[d. om ni e intresserade!!! MVH
  2. hatar runescape, trbal wars e mycket bättre tycker ja!!
  3. okini

    Vad Tyckte Du Om Ps3

    ps3 e ju bäst, ja menar den har bäst grafik o pajar inte lätt, bara om man kör över den me en pansarvagn, 360 e ju skit dålig, ja har båda konsollerna, lr hade innan mitt 360 pajade helt. Har dessutom aldrig gillat xbox, köpte de för att ha nåt kul att spela medans ja väntade på ps3, borde skitit i att köpa 360 o lägga ner en massa onödiga pengar på det ja hade ju ps2 då så.. aa 460 suger helt enkelt!
  4. okini

    Klarar Den?

    DEN KOMMER ATT KLARA WOW FÖR DET KLARAR ALLA DATORER MEN BF2 KANSKE DU INTE KAN HA PÅ BÄSTA GRAFIK NÄR DU SPELAR MEN DET BORDDE FUNKA!!!!!!!!!!!!! :zzz:
×
  • Skapa ny...