Hoppa till innehåll

sarus

Medlem
  • Antal innehåll

    70
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sarus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 1 zelda okänt namn 2 vet ej 3 vet ej 4 vet ej 5 vet ej
  2. Jag har problem med att befodras!! <_< jag behöver en vän till!! :cry: men jag har 100 i vänskap men 33 i lånvarig och då blir jag inte vän!! :( jag kan inte ringa och prata!! det ger bara bara normal vänskap och hon vill inte komma om jag bjuder hem henne och hon kommer inte på mina party och jag kan inte ta taxi till stan!!! (transport rutan på telefånen är borts) :huh: vad ska jag göra? :huh:
  3. aaaa :lol: jag ver hur man får falko och luigi (100 man mele och komma i mål med en 2a på aventyre) men jag kan inte vinna dom :( dom är svåra :cry:
  4. Jag har hört att det fins 50 event match men hur får man dom??? jag kolla på fusken men där stog det var marjo eller doktor mario mot pikatchu och pikcu (jag vet att det är felstavat så ni vet). sen skulle man döda dom men följa med pikatchu i stupet sen skulle man möta ling och sen kom bowser och sa om fler event match.. eee ? och frågan är HUR FÅR MAN EVENT MATCH 31-50? :blink: :blink: :blink: :blink:
  5. sarus

    Warcraft Iii?

    w3= :( w3tft :huh: w3 wold editor :) w3tft battle net= :lol:
  6. sarus

    Skola

    heiden stamm
  7. jag tror han mena mario värd (vet inte stavning på engelska)
  8. har ej rpg till super nontendo (har ej super nintendo :visslar: )
  9. efter väldigt många speltimmar ska du spela tennis me ganon och ett tips för det: använd inte gorgon sword
  10. men svara då å skicka pengar
  11. hjälp mig på mitt ämne crystal
  12. jag är i sista staden på första kartan (på tre dagar klara jag dit :cool: och det är första gången jag kör pokemon i mitt liv!!!) och kan inte gå in i gymmet för att ledarn är i en gråtta och en kille låter mig inte komma in i gråttan vad ska jag göra :o
  13. nej de kan man inte
×
  • Skapa ny...