Hoppa till innehåll

Tyrael

Medlem
  • Antal innehåll

    124
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Huddinge

Tyrael's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjo! Tänkte bara kolla om det är någon som spelar Lotro och isf vilken server ni spelar på? Lirar själv en Ministrel lvl 28 på Snowbourne ;)
  2. Kiss - Calling Dr.Love Kiss ftw!
  3. Min paladin hade 8/8 Lightforge vilket man kan få på en dag om man känner för det. Och jag insåg att om jag någonsin ska bege mig ut i verkligheten igen var jag tvungen att ta bort honom från kontot. Så nu lever jag inte i en kolsvart håla hela dagarna utan är ute och har kul med polarna.
  4. Några låtar som jag kan rekomendera till er där ute. Visserligen bara rock :gitarr: [1] Van Halen - Aint talking bout love [2] Iron Maiden - The reincarnation of Benjamin Breeg [3] Def Leppard - Pour some sugar on me [4] Dio - Holy Diver [5] Kiss - Shout it out loud [6] Zakk Wylde - In This River
  5. Här är min gamla paladin som för övrigt är raderad nu. http://img86.imageshack.us/img86/7914/ridrilwv3.th.jpg
  6. Jag skulel vilja att dom som vill ha en FAQ (en guide) till något spel eller boss, skriver det hära. Det ni skriver bör innehålla: - Namn på spelet - Namn på Företaget (dom som tillverkat spelet) - Vad ni vill ha en guide till Jag kommer att skriva en FAQ varje vecka ungefär beroende på storlek och fritidsutrymme. Ni beöver bara skriva i denna tråd och följa anmärkningarna som jag gjort. Jag kommer inte svara om ni skickar PM eller liknande. Har gjort en FAQ för Star Fox: Dinosaur Planet som ligger på denna sida om ni vill veta hur eran guide kan komma att se ut. Alla FAQ'er kommer att hamna på denna sida. Skriv frågor i PM om något inte framgått klart.
  7. Har runt 800g just nu. Är paladin och har köpt epic mount som inte kostade mig mer än 400g allt som allt. Vad jag gör med 800g? Jag 6 alt chars som ständigt tjatar efter ny equipment. ;)
  8. Tyrael

    Wow

    Där har ni fel. Dollarn i dagen läge ligger under 7:- vilket är jäkligt lite. Blizzard har laggt upp en plan för månadsbetalare som ser ut följande: 1 Månad= 14$/månad = 98:- (Per månad vid enmånadstecknande) 3 Månader = 11$/månad = 77:- (Per månad vid 3 månaderstecknande) 6 Månader = 9-10$/Månad = 63-70:- (Per månad vid 6 månaderstecknande) Låt oss säga att man nu väljer att köra 1 månadstecknande i 6 månader istället för att köra deras 6 månadersupplägg. Då skulle priserna se ut såhär: 1 Månad x 6 = 588:- För 6 månader. 6 Månader x 0 = 378-420:- För 6 månader. Prisskillnaden är hela 168:- (Då räknade jag med att det kostar 10$/månad) Så ni tjänar kort och gott på att köra 6 månadersupplägget än 1 månad i taget. Hare gött! ;)
  9. Tyrael

    Diablo 2

    Eller så kan problemet uppstå om du spelar på Open B.net. Vissa personer (i stort sett alla) som spelar på Open, är fuskare. Detta kan belasta servern du är inne på och därför kan servern vilja lägga ner då och då. OM du nu spelar på Open råder jag dig starkt att sluta med det, då (iaf inte jag) köper spel för att fuska). Om nu fallet skulle vara att du spelar på Closed B.net är det säkert som personen ovan hade för sig. Det kan vara problem med bredbandet eller liknande som orsakar. Vi är ju inte några spel-hjältar direkt, och om problemet är kontinuerligt kan du ju alltid ringa svensk Support, eller besöka Blizzards hemsida.
  10. Tyrael

    World Of Warcraft

    Level 18 human paladin Server: Blood scalp Btw..nån annan som e pala som skulle vilja questa sönder? :)
  11. Jag hade en lvl 32 Human Paldin på betan, blir nog samma sak på Retailen som kommer på fredag =D Jag förhandsbokade mitt av Tv-spelsbörsen.. hoppas dom har nattöppet.. kan ju bara säga garanterat att det blir skolka på fredag :)
  12. 1 fråga. Eftersom fusklistorna för Pokémon silver är oändliga tog jag mig friheten att göra detta enkla inlägg på ca: 3-5 minuter istället för att leta igenom 2 ton av koder och skit som i vissa lägen inte ens funkar. Min fråga. Hur och vart får man HM Fly? Vore tacksam för svar.. :visslar:
  13. Varför handlar inte denna tråd om vad den skulle ha handlat om? Låsa kanske? (Man skulle vara moderator ~~
×
  • Skapa ny...