Hoppa till innehåll

Lynott

Medlem
  • Antal innehåll

    3803
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    5

Lynott vann senast dagen på 3 Februari 2014

Lynott hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

17011 profil visningar

Lynott's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Community anseende

  1. Ägde- tyvärr. Har mitt SNES i stugan där det verkar ha försvunnit. Många bra minnen! PUM jobbar
  2. Skumt. Jag får inte upp när någon citerar. Bara gillningar? Någon inställning mån tro? Edit: Aha hittade nu. Borde vara orginalinställning kan man tycka!
  3. Lynott

    Bygga Dator?

    Tror problemet ligger i att SSDs är så jäkla dyra, TS vill ju ha en hel dator för under 4000:- och en SSD går på runt 1000:- Edit: Och dessutom verkar det inte som om han kan bygga ihop den själv. Så lägg till typ 700 spänn på att Inet ska bygga den Edit2: Blir jäkla svårt att få ihop en gaming dator för 4lax. Borde ha letat prisvärda färdigbyggda datorer efter jul. Kom ihåg att jag köpte en hyfsad dator för runt 4-5k för några år sedan och den höll ända fram tills jag skaffade jobb och hade råd med en bättre.
  4. Du borde lägga in en feature så man kan se om någon har citerat ens inlägg! Ibland postar man ju i trådar man inte ofta postar i och glömmer därför lätt bort det! Samma gäller i lektrådarna, finns så många trådar som dör för att folk glömmer gå in och ge rätt eller fel svar! Borde komma upp som en notis likt när någon gillar ens inlägg eller skickat ett PM!
  5. Ganska orakad men skulle inte gå så långt till att kalla det skägg ;D Imorgon innan jobbet ryker det! PUM gillar loka mer än cola
  6. Brukar vara så :P När man inte hänger med ut önskar man att man gjorde det. När man hänger med ut önskar man att man stannade hemma.
  7. Ingen önskelista iår igen. Spännande och se vad päronen kokar ihop ;-)
  8. Titel Top Secret! Kategori Komedi. Premiärår 1984 Regissör Jim Abrahams, David Zucker samt Jerry Zucker Kort om filmen Filmen handlar om en rock n roll musiker som reser till östra Tyskland och blir inblandad i en motståndsrörelse. Sjukt rolig film. Gillar man Naked gun, Hot Shots! och Airplanes! filmerna kommer man definitivt kolla in denna. Har man inte sett någon av dessa filmer så har ni nått att göra i helgen ;-)
  9. Några sköna rullar jag sett på senaste Komedi: Titta vi flyger (Airplanes) Hot Shots Hot Shots Duex Naked Gun trilogin Action: Leon District 13 District 13 Ultimatum World War Z Drama: The Butterfly Effect Donnie Darko Good Will Hunting
  10. Nää, har haft lite problem med ryggont sen jag var tonåring men det börjar gå över nu. Annars är det inget, är inte ens allergisk mot något. Troligtvis Gyarados mest för att Magikarp är så värdelös och Gyarados är sjukt badass, brukade alltid köpa Magikarp när jag spelade Pokémon Blå och powerboosta honom, blev alltid så glad när jag fick Gyarados efter mycket slit :')
  11. Typ tusen saker, bla. ut och resa, börja plugga, sluta jobba, börja träna osv :p
  12. Jaha, nää det kan jag inte påstå att jag gjorde :P Nån enstaka kompis som beställde det när de var nytt, men det var väldigt länge sen. Krävs för vad?
  13. Det vet jag inte, bara negativt predikant isåfall hoppas jag.
×
  • Skapa ny...