Hoppa till innehåll

Kronhjulet

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kronhjulet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Som rubriken lyder. Vart har Bond tagit vägen? Det har ju alltid gått på lördagar men tydligen inte nu. Någon som vet om detta är tillfälligt eller om det har slutat att gå på tv just nu?
  2. Vet inte vad man ska göra när man ska ladda ner data från tre huvuddatorer!Hur gör man? och vilka datorer är det? De från början kanske?
  3. Ska det inte komma ut en säsong 2 till rome i så fall när?
  4. 1. Det kan ju inte vara tråkigt direkt att lära sig nya saker även om det kan vara lite jobbigt ibland. Man träffar nya kompisar eller varför inte en Flick/pojkvän. 2. Risken finns alltid. Det kommer förmodligen alltid att finnas dumma/elaka människor men de flesta av dem vet inte vad det håller på med, att bryta ner en anans psyke är väldigt allvarligt men det finns de som inte ser allvaret i det hela. 3. Man behöver inte ha gjort något specielt för att bli utsatt för mobbing utan det beror helt på personerna som mobbar vilka de väljer.
  5. Live And Let Die, dels för det grymma introt med Paul McCartney "sång" och även "text" har jag för mig. Tycker även om alla Bond filmer,särskilt de äldre! som ovan nämt så är det väldigt bra intro på alla filmer dock bästa på Live And Let Die. :cool:
  6. Det första du ska göra när du kommer till The End Of The World är att gå till "World Terminus" där du ska läsa om Kingdom Hearts. Sedan ska du besegra Cheranbog och efter det är det ej mycket kvar, de sista striderna. Du öppnar den sista dören och ska besegra Ansem 2ggr. Sj har jag inte klarat av Ansem "2" vart så jobbigt att pröva igen då det ej finns någon sparningspunkt efter man mött Ansem "1". Jag tror även att efter Ansem "2" ska man möta World Of Chaos. Lycka till! :)
×
  • Skapa ny...