Hoppa till innehåll

evilguy

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    G4LHosting Centret

evilguy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hallå där det är som så att jag har tänkt o börja med server hosting (Reseller) och skulle behöva någon gratis kontroll panel där dom kan beställa tillex servrar ALlså ingen som du styr dom genom utan bara beställer o betalar för tillex månadsvis via den. ett krav just nu när vi är soppas små är att det ska vara gratis CMS. Får tacka för alla svar i förtid.
  2. Hej jag behöver lite hjälp här med php det är så att jag har en sida där jag nu skulle vilja ha tillex www.domain.com/index.php?page=home istället för tillex www.domain.com/home.php så allså så att den fortfarande visar index.php?page=home istället för home.php ja jag kan lite inom php men inte så mycket så skulle gjärna vilja ha dom här koderna har sökt men har inte hittat kan ha sökt på fel information då jag inte vet vad detta sättet kallas för Tackar i förtid
  3. Hallå där nu är det så att jag har en burk som klarar dom senaste spelen med Amd Athlon X2 64 5600+ Nvidia Geforce 8800GTX Corsair PC2-6400 (5gb) DDR2 320 GB sata 2 3.0Gbs hårddisk och hitachi 150 gb sata 2 3.0GBs hårddisk Dubbla dvd RW brännare ena med lightscribe Xion 2 Black Edition chassi 650Watts corsair nätagg Moderkort Acer F690GVM Allting funkar felfritt mycket snabb dator med Windows Vista 64 Ultimate. Köptes för 8 K för 2 år sedan ooch mycket är uppgraderat. tempen på core 1 och 2 ligger på ca 30grader max belastat alldrig clockad. Dubbla 1 Gb´s Marvell Yukon nätverkskort. Och till slut har jag nu installerat Zalman ZF1000 Led på graffe kortet som nu har temp 30-40 på mass stress :)
  4. har du varit och pillat i msconfig och valt hur många kärnor du ska använda? Ja, tog 1 kärna för att CS 1.6 flöt inte så bra när jag använde 4. Nu kan inte jag välja tillbaks till 4 då det inte visar alla 4. Varför går du in i msconfig för detta varför inte bara öppna task manager sen processer sen klicka assign processor och markera enbart en -.- mycket enklare + att du använder alla 4 kärnor annars fast bara 1 till själva 1.6... att folk alltid ska ta den jobbiga o krångliga vägen.
  5. Vill ochså lägga till detta att den som hjälper mej får gratis webserver / ventrilo i 2 månader ventrilo med kontrollpanel och webserver med mysql server till. ventrilon är 2.1.2 allså 200slots och webservern är 100 mb och 1 mysql databas (max 50mb)
  6. Ja man går in i bios sen advanced boot settings eller boot om du har lite gammlare moderkort sen boot first device och väljer hårddisken du vill att den ska boota ifrån.. nicee, tyvm får fixa det sen:D Inga problem :)
  7. evilguy

    Steam Problem

    Det kan det det är ochså beroende på avståndet till routern vad det är för router vad det är för något trådlöst nätverkskort Köp den dyrare routrarna och dom dyrare trådlösa nätverkskorten så är det inte lika stor risk för lagg. hur många pluppar har du på den trådlösa internet anslutning för att kolla det klicka på dom 2 datorerna med globen i högra hörnet och sen connect så får du fram anslutning bra och sådant . kan ha med det o göra.
  8. Därimot har du spelet avinstallerat o installerar igen så skriver den över den gammla datan i den mappen med den nya datan så kan inte ha med den filen o göra om den inte har hamnat där efter den nya installationen.
  9. Ja man går in i bios sen advanced boot settings eller boot om du har lite gammlare moderkort sen boot first device och väljer hårddisken du vill att den ska boota ifrån..
  10. evilguy

    Dator 4k

    Ja garantin ryker så fort man öppnar datorn så imina ögon så är det bättre o köpa en dator o bygga ihop den själv + att räcker att den dammar igen en av fläktarna så kan du endåså inte öppna den för sej att hårddisken crashar så får man inte ut det på garantin endå för att den lilla kliserlappen ibak är sönder :P allt i min gammla dator sitter med klisterlappar o det är en acer aspire m5100 så vart o köpa ny och bygga själv och ge mor min min gammla :) vilket hon vart glad över vill du ha en bra dator som håller för dom senaste spelen så räkna med en 5-6 k minst. och då får man bygga själv.
  11. evilguy

    Server

    Beror ofta på att ägarn som håller i servern inte har portat upp portar i routern eller en brandvägg som blockerar.Inget fel på programmet använde det innan jag börja med avancerare program som srcds :P Och detta med att stänga av datorn och ett servern fortfarande är online på den datorn Det kommer inte funka då den drivs av din processor med mera. vilket innebär att det inte kommer funka och Du kan ju pma mej om det så kan jag kanske hosta en server billigt. beroende på vad för server och vad för slots. och då ingår ftp åtkomst och control panel (våran egen) EDIT: du kan alltid kolla våra priser på G4LHosting Priser
  12. Hallå där skulle behöva hjälp att installera antingen UnrealIRCD eller UltimateIRCD. detta kräver linux kunskaper m.m och självklart att du vet hur du ska edita filen som tack för hjälpen kommer du stå på hemsidan under partners allså www.g4lgaming.com och du kommer ha tillgång till admin på irc server. allting kommer skötas genom Teamviewer till min dator sen via putty till server datorn. kommer inte ge ut någon info om hur du kommer åt server datorn då det finns risk att den kan bli hackad då. nätverket kommer vara gratis för alla och vid intresse kommer antagligen mera irc servrar sättas upp fast behöver hjälp med installationen som sagt någon som är villig o hjälpa till ? isåfall kan ni kontakta webmaster (at) g4lgaming (dot) com
  13. Problemet är ju det att jag inte har pengarna till o köpa en kodare och jo jag kan koda men kan inte det så bra och har för mycket o göra med moppen som jag har så.
  14. Hej jag har en host som jag skulle vilja sätta upp ett webbspel som pimpland/biltjuv problemet är det att jag har ingen kunskap av php/asp så frågan är då om någon skulle kunna koda det och bli delägare mot att jag hostar servrar har tillgång till 3 webbsidor som delar samma mysql. obs sidan ska vara .asp eller .php 1 är på one.com (SE) 1 är på serverffs.com (NL) 1 är på awardhost.com (UK) mysqlen är på serverffs.com (NL) 1 gb lina skulle vilja att det är admin panel för ban och detta då det är behövande skulle ochså vilja ha som ett fängelse ifall du åker dit för rån/inbrott/bil stöjd och ochså kunna köpa företag spelet ska vara lätt översatt för att kunna enabla dom på mer en bara i sverige allså typ en language.ini som den läser ifrån. för mer info adda [email protected] på msn eller emaila [email protected] kommer ha tillgång till se.nu domän och .co.cc i början sen kanske .se .com och sådant senare om vi blir populära :)
  15. ett tips jag tror den kanske räcker ett halv år köpte ny data nyss för 8000 och dom beräcknar att jag får uppgradera den om ett år om jag ska kunna spela senaste spelen som kommer ut om 1 år. så jag tycker du tillex köpa en Riktig speldator finns riktigt billiga om man rotar runt lite själv har jag en acer aspire m5100 2.8 Ghz X2 processor 4 gb ram 1 terragig HD Nvidia Geforce 8500GT. 2 Super multi dvd net aggregat 500 Watt. och mera kraftfullt i min men endå Xd ett år ungefär sen behöver jag uppgradera den.
×
  • Skapa ny...