Hoppa till innehåll

HaSsE93

Medlem
  • Antal innehåll

    531
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Vetlanda

HaSsE93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Någon som har samma problem som mig? När jag joinar en server o då kommer origin upp o säger att det startar sen händer det inget.. jävla sketa spel som buggar.
  2. HaSsE93

    Ny Processor

    Tja, ska köpa en ny processor, sitter på en amd athlon x4 630 2.8GHz 4 gig ddr2 800mhz minnen och XFX ATi 6870 och ett nätagg på 500w. tänkte köpa antingen http://www.inet.se/artikel/5308680/amd-phe...z-black-edition eller http://www.inet.se/artikel/5308657/amd-phe...x6-1075t-3-0ghz Vilken är bäst prestanda för gaming, spelar mycket mmo och fps spel. lästa runt lite o de sade att man ska ta 4 kärniga. men vad tycker ni?
  3. HaSsE93

    Ditt Skrivbord!

    Hur stan fick du så allt ser så clean ut med alla ikoner o så? Är det något tema till W7?
  4. Uteslut sub från pve, om man kan köra sub i pve vettefan... iallafall som palla är det viktigast att hålla uppe Inquistion hela tiden, poppa helst inte alla cds samtidigt dra ut dem på fighten om du vill ha ok DPS hela tiden. När du har 3 holy o gör Zealotry sen så kör du bara Crusader strike sen Templars Verdict, CS > TV, och om du poppar Zealotry och VIngarna samtidigt är det Hammer of Wrath > Crusader strike > Templars verdict > hammer of wrath. men som sagt håll uppe Inquistion det är det bästa rådet... Annars är inte ret pallys #1 i raids.. men dem är helt ok!
  5. Säger en sak, UH i både random/rated bgs och i arena, DMGen jag gör ligger mer är samma som en frost nu för tiden :) Kan länka min armory för specc o glyphs o sådant. http://eu.battle.net/wow/en/character/suns...er/Zaude/simple Märkte att jag hade pve gear på men bara fråga om enchants/gems osv :)
  6. Det är billigare än 1 månad med kort va? :P
  7. HaSsE93

    Röker....

    Tycker inte det är någon mening att tjata om man röker snusar watsoever. Jag för göra vad jag vill och det ända jag gör är att jag röker. Och dem som säger att röka är det farligaste är fel, det är faktiskt att dricka, dricka gör jag typ aldrig. Eftersom när du är full kan du göra dumma saker.
  8. JAG HITTA DET! DET VAR HOT WHEELS ;D
  9. Nej det är inte det eller Re-volt fan va irriterande när man inte kommer på ett spel... :/// men det är något i stil med att man åker i trädgårdar och stränder kan möjligtvis vara lite bättre grafik men jag vette faan asså ://
  10. Kanske det :P var jätte länge sedan. Jadu det kan vara Revolt ska titta på spelet :)
  11. Väldigt svårt faktiskt, jag vet iallafall att man kör buggy bilar på platser såsom sandlådor och inuti hus och på stranden. Det är som små leksaksbilar. Någon som vet vad dem där bilarna heter som åker i plastbanor, inte sådana man kör med en knapp utan sådana som körs iväg utav en "katapult" kan vara dom.. vet inte riktigt
  12. Jo jag söker efter ett rally/bil spel "skojj" spel som man kör bilar o sådant i sandlådor och på stranden o sånt.. jag undrar vad spelet kan heta.
  13. MEN NEJJJJJJJJJJJJJJ, seriöst. det jobbar i för lite o jag får låg fps pga av det! Och nej! Jag kör inte v-sync. Aja jag skiter i vilket nu, det verkar ju inte gå iallafall så..
  14. Jag har de senaste ja. Men varför arbetar grafikkort faan bara på 30% kan man inte säga till den o jooba åtminstone 70% så den aldrig går under.
×
  • Skapa ny...