Hoppa till innehåll

Frida____

Medlem
  • Antal innehåll

    54
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Frida____'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Frida____

    Acww

    jaså det visste jag inte. Trodde det bara var ogräs xP men menade du att efter att man plockat 10 st så får man en fyrklöver eller? ;P
  2. Frida____

    Acww

    Jag har läst någonstans om vilka föremål man kan få tur av om man sätter dom i huset och i den listan ingick bland annat Fyrklöver och birthday cake . Men alltså var får man tag i fyrklöver? Glömde läsa det :P
  3. Är det så säkert att han har bredband då? <_< Alla har väl inte det :P
  4. Vad går mario hoops 3-on-3 ut på? Vad handlar det om?
  5. jag såg att någon skrev att mario kart är tråkigt. Det kan jag inte hålla med om. Jag har haft det i 7 månader och tröttnade efter kanske 6 men jag har börjat spela igen och det är väldigt roligt :) Min syrra har nintendogs och från början funderade jag också på att köpa det men efter att bara tittat på när hon spelat så tröttnade jag. Ingen spel med många möjligheter precis.. Animal Crossing wild world är ett bra spel att köpa tycker jag :cool: vet någon förresten och Mario Party kommer till DS? jag har hört att det ska komma men isåfall när? Tycker det är ett jätteroligt spel så det skulle ju vara roligt om det blir ett bra spel till DS :)
  6. På den här sidan: http://sv.wikipedia.org/wiki/Animal_Crossi...karakt.C3.A4rer så läste jag att om man donerar 10:000 bells till den fattiga staden boondox så ska man få en green feather. Jag gjorde det men fick ingen. Kommer den via brev eller? Läste också att det kan växa ekollon stämmer det?
  7. Nej min syrra har också ett acww spel och vi hälsar på i varandras städer ofta så det är dit baabara har flyttat fast nu har hon flyttat igen.
  8. Nu har jag fått typ 56:000 av HRA :D men jag har mycket kvar på lånet :/ Orkar aldrig spara till det :P Köper möbler hela tiden ändå ^^
  9. Japp jag har Static. Men jag fattar inte hur jag ska kunna ge honom till dej :P och så vill jag ju ha kvar honom så det kan du glömma ^^)
  10. Nu har jag förbättrat mitt betyg från HRA med 10:000 poäng ungefär. Förut hade jag 8000 och nu .. 18:000 :D Väldigt nöjd för mina rum är väl inte i något toppskicka än. Saknar regal wall :( Hittar den aldrig..
  11. Brewster frågade om mjölk för ett tag sen :) har inte vari där sen dess så nu känner han mej inte lika väl. Finns det någon annan än Sable och Brewster att prata med som .. ja lär känna en :) kan man få någons foto?
  12. Frida____

    Acww

    Alltså jag har inte fattat det här med röda rovor. jag har två st varav en har varit i jorden minst två veckor och den andra i minst en vecka. Joan sa att dom skulle gro i en vecka. Jag har vattnat varje dag men dom ser likadana ut som först. Ska man ta spaden och gräva upp dom eller? :P Inte vet jag .. har dom bara ruttnat? Tacksam för svar :)
  13. Kan någon förklara lite noggrant för mej vad ni pratar om? Har förstått att det är något slags stjärn fall som även jag har sett ibland men vad ska man göra när man ser det?
  14. Har just nu 35.000 bells löst och 0 på banken. Jag betalar oftast av mitt lån så fort jag kan så det blir inte mycket pengar kvar efteråt. Har ett lån på 580.000 just nu. Vill ha större hus. Ser därför ingen mening med att spara till massa miljoner :) Bara jag har möblerna och huset är allt bra ;D
×
  • Skapa ny...