Hoppa till innehåll

MentalogisT

Medlem
 • Antal innehåll

  4396
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

3 Neutral

3 Följare

Om MentalogisT

 • Rank
  #10 Forumkändis

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste profilbesökare

13062 profil visningar
 1. Vilken typ av hink bör jag använda? Plast eller stål? Vilken färg är mest optimal?
 2. Dricker du något på en basis förutom vatten?
 3. Hej Henrik! Kul att du bestämde dig för att söka råd här på fuska.se. Bry dig inte om de andra tokarna i tråden. Vad är det för typ av problem du har med tjejer? Allmänt så är tjejer faktiskt ganska knepiga. Ibland kan de vara arga, ibland kan de vara snälla och ibland kan de vara ledsna. Hur tjejer beter sig ska man egentligen inte bry sig om, de beter sig konstigt ibland och så är det. Det är det vi män får ta! Om du gillar en tjej mycket så se då till att umgås med henne! Tanken med allt är ju att ha kul tillsammans, inte sant?
 4. Var igår ute med hunden mycket sent, och gick i ganska mörka områden här i bostadsområdena, vilket gav mig en perfekt blick upp mot stjärnorna utan att några gatlampor var ivägen och förstörde. Mycket bra, mycket bra. Om det är någon som är ute och tittar ikväll med klar himmel, så kolla då efter det jag såg. Jag tror det var ovanför orions bälte jag såg något jävla intressant. Det var 10-15 stjärnor som låg väldigt tätt inpå varandra, de lyste väldigt svagt men man kunde de dem med blotta ögat. Det såg ut som om stjärnorna var i en formation nästan, mycket intressant. Jag vet som sagt i
 5. När du registrerade här på forumet så erkände du att du hade läst reglerna på forumet. Varför ljög du?
 6. Den slutsatsen kommer du till först nu :_
 7. Jaha? Vad ska vi diskutera?
 8. Höga betyg behöver inte beskriva ens intelligens, en idiot på 90 IQ kan fortfarande sitta och plugga 12 timmar dagen innan varje prov och få MVG/A.
 9. samma, har nog förkukat 2 på en månad xD spricker vid röven xD mina fisar duvet
 10. Tämligen intressant :huh: En jet eller ett jet?
×
 • Skapa ny...