Hoppa till innehåll

DiRtY

Medlem
  • Antal innehåll

    1661
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

DiRtY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Yo, tänkte höra vilken brandsläckare (pulver eller skum) men ska använda ifall man ska spruta på någon utan att de går illa?
  2. DiRtY

    Bra Hårwax

    skulle uppskatta länkar till ställen man kan köpa dem på med, ny inom detta:D
  3. DiRtY

    Bra Hårwax

    Hej, nån som kan tipsa om nåt bra hårwax som håller ett tag? Har ganska kort hår på sidorna och lite längre uppe på huvet (där använder jag waxet). Kör med nåt fiber Wax från H&M nu men skiten går ju bort så fort det kommer lite vatten i huvudet. Tacksam för svar.
  4. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Camtasia Studio! HUr då? Provat det en stund men hittar inget.
  5. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Provade en trial av Pinnacle studio 14, men det klara inte att caåtura i 1920x1080, finns det inget mer program än vegas som klarar det?
  6. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Aja får det inte att fungera så nån som kan tipsa om nåt annat program som man kan captura video till HDV (Mpeg-2)
  7. Har skrivit in förljande formel i C7 där D7 är en cell i spalten där betygets värde i poäng står, men får bara upp värdefel, vad gör jag för fel? =OM(D7=0;"IG");OM(D7=10;"G");OM(D7=15;"VG");OM(D7=20;"MVG") Har även provat en hel del olika som: =OM(D7=0;"IG")OM(D7=10;"G")OM(D7=15;"VG")OM(D7=20;"MVG") =OM(D7=0;"IG")*OM(D7=10;"G")*OM(D7=15;"VG")*OM(D7=20;"MVG") men fortfarande samma resultat.
  8. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Va?, jag håller ju på att lägga över dem till Hårddisken på datorn, men när jag ska captura dem så går det ju inte.
  9. Hej, har kört fast på en uppgift i Excel, jag har 2 spaltar, en med betyget i bokstäver (G,Vg,MVG) och en med betygets värde i siffror( 10,15,20) och behöver nu hjälp med en formel till OM-funktionen som gör att om man skriver in tex MVG i en av spalterna så kommer det automatiskt upp 20 i den andra, skriver man i G så kommer 10 upp i den andra och vg blir 15. Har gjort en formel men får bara upp värdefel, har provat att ändra men går inge vidare.
  10. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Laddade ner Windows live movie maker och det fungerade fint med det, provade också med version 8 istället för 9 av sony vegas, men funkar inte endå. Så börjar fundera lite på om det är nån plug-in eller nåt jag inte har, nån som är lite mer haj på detta?
  11. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Finns det några inbygda program i Windows 7 som man kan använda att överföra (captura) video med?
  12. DiRtY

    Hjälp Med Vegas

    Hej, har 2 st canon hv30 som jag haft ett tag sedan och de har funkat fint fram tills nu, jag använder sony vegas 9 för att föra över (captura) videon till datorn och det har funkat suveränt fram tills igår. Efter att jag slängt över ungefär 30 minuters film och skulle byta band till ett annat så får jag antingen upp device error eller Devide not availible och kan inte öveföra nåt mer, har provat att starta om programmet/datorn samt att prova med andra band, men samma resultat. så vad är felet? Använder en 4-6 pin firewire.
  13. DiRtY

    Piratpartiet?

    Tycker det borde stå som en mänsklig rättighet att man själv bestämmer över egen skapade verk.
  14. DiRtY

    Piratpartiet?

    Har hört från annat håll att de vill att det ska vara lagligt att ladda ner allt sorts material för privat bruk, isåfall skulle ju piratpartiet innebära döden för filmindustrin och inga mer filmer:(
×
  • Skapa ny...