Hoppa till innehåll

antrax

Medlem
  • Antal innehåll

    42
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

antrax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. föressten kan det inte varit en pedofil han är lika gammal som mig.hans mamma kommer ofta in till oss gråtande och behöver prata ut för han bara ignorerar henne.jobbigt att det måste finnas såna typer.
  2. jaja pedofil då det e bara nån som har sagt att det hette ultra homosexuell till mig :bah:
  3. jag tycker homosexuella får adoptera,men inte dom som är ultra homo sexuella (när man anser att det motsatta könet är inget mer värt än gammal get p*ss,eller hur man ska utrycka sig)min gudmor är homo sexuell,men hon låter sitt barn (inte adopterat)göra som hon vill.en ultra homo sexuell (eller vad det heter)som bor på min gata,han ignoerar alla tjejer,tillochmed sin egen mamma.han har försökt tafsa på mig och sånt så jag skriker alltid åt han att han ska lägga av,men han fortsätter efter ett tag igen.dock är dom "riktiga" homosexuella dom som födds som det motsatta könet på insidan, men deras utsida är det andra (krångligt). d.v.s att dom som bara ändrar från hetro-homo helt plötsligt inte riktigt tänder på det samma könet, dom vill bara testa hur det är. så det här med sjukdom är bara strunt prat.alla människor är lika värda!! vi är ju alla människor!! ;)
  4. varför skulle den vara äcklig?! :huh:
  5. det e rätt rockodile :cool: men min favvo pokemon e treecko har den i 100 lv i min secret base :D den bästa kombinationen med attacker på den e sunny day giga drain solarbeam och valfri :) sen ska man ha soothe bell eller miracle seed som hold item....helst soothe bell :medieval:
  6. det e rätt rockodile :cool: men min favvo pokemon e treecko har den i 100 lv i min secret base :D den bästa kombinationen med attacker på den e sunny day giga drain solarbeam och valfri :) sen ska man ha soothe bell eller miracle seed som hold item....helst soothe bell :medieval:
  7. sceptile lv.56 :cool: blaziken lv.66 :cool: quagsire lv.35 kyogre lv.67 aggron lv.45 :cool: rayquaza lv.70 :gitarr:
  8. jodå köp ett clean disc paket på GAME för ca 30-60 kr det funkade på mitt sp ialafall :kung:
  9. köp inte för h*lvete han får ju tag i hur många som helst gratis med action replay!!! :blink: :angry:
  10. ka butops den har så grym attack och def. :visslar:
  11. antrax

    Hogwarts.nu

    ja vill va jagare ja heter antraxthe wonder på hogwarts(det e inget mellanrum mellan antrax och the)
  12. yo,easy :D de e lungt nu,ja tog alla tre http://smilies.jeeptalk.org/games/poke/004p.gifhttp://smilies.jeeptalk.org/games/poke/001p.gifhttp://instagiber.net/smiliesdotcom/games/poke/007a.gif
  13. vilken av start pokemonarna ska ja ta på fire red???? :blink:
  14. om ni gillar gary metal_sonic och mini bowser åk då till japan och köp pokemon grön som e istället för svenska blå.i grön är man gary. :gitarr:
  15. den hade rosa färg :blink:
×
  • Skapa ny...