Hoppa till innehåll

bisa

Medlem
  • Antal innehåll

    40
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sweden

bisa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur laddar man upp videoklipp till det här ämnet så jag kan visa True Skills!?
  2. Helmet:Rouge Body:Katana Right shoulder:Hayabusa Left shoulder:Scout
  3. bisa

    Halo 3 Clan

    Jag går gärna med i klanen. ÄÄÄÄÄÄÄllllsssskkkkaaarrrr halo. Mitt live är slut jag har bara silver nu ska förnya livet efter sommarn. GT: super max JACOB. Vad ska klanen heta föresten, kanske Granate Farmers?
  4. Hej! Jag undrar om någon har lust att skaffa några vidmasters med mig? Gt: super max JACOB. Om ni har lust sänd mig ett E-Post meddelande. E-Post är [email protected] :lol:
  5. Finns det nåra i din klass du tycker är dum. Jag fick precis reda på att Lucas i min klass snackar skit om mig. Ingen av killarna tycker om han men vi låtsas. ;)
  6. Klas: Han är rolig och har lärt mig många fusk som inte finns på fuska. Tobias: Ingen tycker om han men han är skita snäll och vi har en club. Mattias: Är inte med han så ofta men han är snäll och rolig. Kasper: Han är snäll och han vet hur man kan skaffa många legendariska pokemon. Emelia: Hon vet också hur man kan skaffa legendariska pokemon och är snäll och är bäst på alla ämnen i skolan.
  7. Jag har en kompis som är så kaxig. Hemma hos han när jag har lärt han ett fusk säger han tack det visste jag inte sen en vecka efter när han jag och en annan kompis är där och han vissar fusket till kompisen sen säger jag att jag vissade han det då säger han bara det visste jag innan du sa det till mig. Han måsste gilla allt jag gillar sen i skolan ska han tycka om det dom populära tycker om t.ex jag gillar Linkin Park det gör han också då laddade vi ner en massa Linkin Park låtar. Nästa dag sa min kompis att Linkin Park va dåliga för alla populära tyckte Linkin Park va dåliga. Ska jag fortsätta vara hans kompis vi har faktist vart oväner förut.
  8. Om dom retas så ska du bara skita i dom och se glad ut då trötnar dom.
  9. Bullet for my valentine - Hands of blood är en ny favorit. :D
  10. bisa

    Club Penguin

    Hej! Jag undrar omman har kvar sina Puffler och igloo efter man har varit Member? Jag vet att sina möbler och kläder blir sparade men kan man ha kvar t.ex den svarta den vita den lila den gröna den gula och den rosa den blåa och den röda kan alla ha. Och om man har köpt en störe igloo undrar jag om man kan ha kvar när man inte är Member längre? :lol:
  11. Ja jag vet men tycker du att dom här spelen är okej, Lego Rock Rocket och Dune Buggy he he båda är internet spel.
  12. Jag behöver hjälp! Jag har tipsat om två spel men dom kommer inte till bokstaven. Jag har tipsat om dom många gånger men det ligger inte där, jag vet inte om det funkar med internet spel. Jag vill gjärna lägga in fusken.
×
  • Skapa ny...