Hoppa till innehåll

zkAro

Medlem
  • Antal innehåll

    927
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

zkAro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. kan bara säga att cock in the pussy är ett intro som ska vara skrattretande dåligt till skivan vi håller på att spela in. lyssna hellre på dix då den är väldigt bra, lyssna särskilt på texten p, du hört vad vi sjunger
  2. tja, skulle vilja höra vad ni tycker om vårt könsrockband "GGCS" (ni kommer se vad förkortningen står för i länken sen). Det är inte fullt seriöst men vi kommer att satsa på det som fan. *borttagen, kan anses störande, stötande, sexuellt anspelande eller liknande* hoppas ni tycker de e bra hare gött!
  3. zkAro

    Siberia Fel Igen?

    Hänt samma för mig med med 2st Siberia v2, då sladden blivit snurrad på insidan precis som ThaNoob sa.
  4. zkAro

    Uppgradering.

    Det gör det med all säkerhet. Båda grafikkorten använder ju PCI-E som slot (vilket är standard) så det blir inga problem.
  5. zkAro

    Grafikkort

    Huh? Rätta mig om jag har fel, men har inte i princip alla grafikkort stöd för 3 skärmar idag? Mitt HD5670 512MB klarar av 3 skärmar. Har dock inte testat men det står på paketet osv.
  6. Darksorrow eller Ravencrest skulle jag rekommendera. Båda är PvP servrar med för det mesta mogna spelare. Har min main på DS (Horde) så vet mest om DS och kan säga att det finns bra PvE guilds och pvp guilds men det förekommer en del p12or med.
  7. Tjena fuska! Jo nyss när jag spelade på en minecraft server med en polare på skype så började min mus plötsligt frysa och sen började den röra sig igen, och ljudet "laggade" när detta hände, alltså ett litet hack typ eller vad man ska säga. Hittills vet jag bara att det förekommer när jag spelat på en Minecraft server. Det har inte hänt innan varken på Minecraft eller något annat, utan det började nyss för 10 min sedan. Allt funkar dock perfekt efter jag startat om datorn eller stängt av Minecraft + Skype och sedan sätta datorn i Strömsparläge och sedan avsluta läget igen. Så min fråga är: vad är det som orsakar det här? Kan även tillägga att min dator är ganska gammal nu. Köpte den typ 2007 eller något om jag minns rätt, har dock uppgraderat den en del på sistone med.
  8. Som sagt, har lite frågor angående AMD och Intels processorer, då jag inte riktigt fattar varför det skiljer så mycket pris osv. okej, här är då frågorna: 1. Varför kostar en 2-kärning i3 processor lika mycket som en FYR-kärnig AMD processor? Länk: Intel i3 Amd Athlon x4 2. Skiljer det mycket med prestanda mellan dom? 3. Vilken av dom är bäst? (Syftar då mest på spelande osv). Kanske är i3:an mer för arbete eller något? För vad jag har hört och tror så tvivlar jag på att en 2kärnig kan prestera bättre än en 4-kärnig i spel iallafall. Tackar på förhand! :) EDIT: Ska givetvis stå FRÅGOR och inte fråor i rubriken.
  9. Tjenare där! Jo jag har haft ett problem sedan jag formaterade datorn och installerade om Flash player osv. det är nämligen så att youtube videos laddar en ganska lång stund (runt 40 sek), sedan startas videon och då har den buffrats ganska långt. T.ex. om de e en 30 sek lång video jag ska kolla på, så laddar det i kanske 30 sek, sedan när den väl startar är den färdigbuffrad. Vad är det som orsakar detta? Jag vill inte att den ska buffra medans den laddar och jag inte kan titta på den, utan jag vill att den ska starta på dirren så den buffrar medans jag kollar så att säga. Hoppas ni förstår, och hoppas någon kan hjälpa mig tackar på förhand!
  10. 1/10 Har bara sett ditt namn 1-2 gånger
  11. 4/10 Ser dig ibland, men inte så värst ofta.
  12. Ehm, bara sådär 216k g, bane of the fallen king + t11 gear (antar jag att de ä?). Men kanske inte är något speciellt för dig.
  13. zkAro

    Vilket Chassi?

    Skulle personligen inte valt någon av dem. Tycker inte om "överdrivna" chassin.
  14. zkAro

    Dator...

    Laddtiderna är oftast korta, ja. Men det var bara ett exempel på ett spel som nästan tar 30GB utrymme. Finns säkert personer som har WoW på en SSD.
×
  • Skapa ny...