Hoppa till innehåll

gaga

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

gaga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. en tusenköna och ett blå bär
  2. gaga

    Viva Piñata

    hej jag undrar hur man får en röd,blå och grön flutterscotch. någon som vet det?
  3. gaga

    Viva Piñata

    ok tack i så fall :thanks:
  4. gaga

    Viva Pinata

    eller så köper du det i aferen när du kan :rolleyes:
  5. gaga

    Viva Piñata

    hej hur får man en pixgier? jag vet att man ska para en svan och en gris men hur vet jag inte. Nogon som vet det????
  6. Du,Ni värkar ha bra koll på skullsen så ni,du kanske vet vart skullen på floodgate landar när man har skjutit flooden??? vet ni vart skullen på floodgate landar när man har skjutit flooden?
  7. Har hittat 7 skulls 2 silver och 4 guld
  8. har nästan funnit alla skulls så skulle någon hjälpa mig att få tag i dom sista(; jag be höver hjälp med dom båda skulsen på crown nest jag fatar ingat ting av guiden jag har. och sen fod skull på floodgate det kommer två floods men ingen har någon skull!. Sen har jag cowbel skull gravite liften räcker inte upp (jag kommer inte upp) och sen har jag kvar tough luck skull på tasvo Highway jag fatar inte vilken kulle??? Och sist men inte minst har jag kvar tilt skull på cortana vilker runt rum är det?? Snälla svara på mina frågor annars blir jag :angry: men om jag får ett svar blir jag :D SÅ SNÄLLA SVARA ;: ;: :cool:
  9. Tja alla halo fannnnnnnn! jag behöver lite help med att finna alla skuls. spelar det någon roll vilken svårighets grad man har?? Vilken sida liger den första skulen på seria 117????? Och den andra skulen på seria117 bakom uppe på den dära kanten med en massa fönster är det där man ska gå till en åter vänds gränddär det ska finnas en skul? snälla svara på mina frågor någon PLEAS!!!!!!! :rolleyes: :unsure:
  10. Hej är det någpn som kan hjälpa mig med den dera bossen man möter på the desert of kaneren jag för står inget ting pleas help me!!!!! :blink:
  11. tack så himla mycket har sutit fast där ett tag :)
  12. Det är väl bara att ta en glo hand på burk och kasta eller ;)
  13. vilka gong gongerna
  14. När jag kommer till det där stälet med en 4-5 kaneren så fatar inte jag något ting alls vet någon hur jag ska göra :unsure:
×
  • Skapa ny...