Hoppa till innehåll

Kai

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kai

    Com Surrogate

    Tjo! Nu är det så att jag har ett problem, COM Surrogate hoppar upp hela tiden. (Yes, jag har googlat, jag vet hur man fixar så att det inte kommer upp.) Men problemet är det, om jag blockerar filen så kan jag inte spela vissa spel/andvända vissa program? Så jag testade idag bara för skojskull att ta bort det och installera ett spel, vips det fungerade på engång. Sen om jag nu skulle ställa tillbaka den som jag testade, då fungerar inte spelet längre? > Finns det något sätt man kan dölja (Popup errors) i Windows?[Vista] Så man slipper se att den hoppar upp varannan sekund? Iofs så går det väl att ha popup rutan minimerad, men den är alltid där nere och stör. Inte direkt kul att se den. ^^
  2. Kai

    Photoshop Problems

    Nja. Du skulle nog kunna kopiera alla filer på din Photoshop cd, sedan klistra in dom i någon mapp på t.ex Skrivbordet.Sen när du är inne i mappen så högerklicka på Setup.exe, etc - sen "Kör som adminstratör/Run as adminstrator", fungerar inte det så testa Högerklicka sedan egenskaper, Kompatibilitet "Kör detta program i kompatibilitetsläge för: Windows XP (Service Pack2) Edit: Kanske går om du är i "Datorn" sen högerklicka på Photoshop CD'n och Kör som adminstratör oxå.
  3. God jul i efterskott =)

  4. Kai

    Ram Minne

    Njae, inget är skadat tror jag - kört med sådant "elektrisitet armband" eller vad det heter, fick med det förrut.Sen jo, kör 32 bit och ska ha 3Gb men ända som händer är att den startar upp, sen när den ska ladda så kommer Bluescreen i 1 sekund sen startar den om och blir samma sak igen... :huh: Hmm, inget piper direkt. eller jo, 1 gång när man startar upp men så ska den ju låta. :P Och har moderkortet: Asus Maximus Formula Edit; typo. Sorry för dubbel inlägg. Allt verkar fungera nu, vi var tvungna att stoppa i ram minnerna på ex: A1 och B1, sedan starta upp och stänga av. Sen stoppade vi i andra minnet i A2 sen nu verkar det fungera utan problem. :D Edit: Äähh.. Blev konstigt inlägg. :huh:
  5. Kai

    Ram Minne

    Mjo, det ska stöda, allt är nytt. Kommer upp en annan sak nu typ, stoppar jag i alla 3 och startar datorn så läser den inte av skärmen? Behöver jag ändra nånting i BIOS eller någon ting för det ska fungera? och vad isf. "Please check your connection cable" @ Skärmen när jag har 3 Minnen i nu.. :huh: Har 2 i nu igen.. så.. Bleh.. :(
  6. Kai

    Ram Minne

    Tjo! Har precis köpt 3 nya ram minnen, och tänkte installera. Problemet är att när jag kopplat in dom, och startar med alla 3 så får jag Blue Screen i typ 1 sekund sedan startar datorn om? Kör jag med 2 bara så kan jag ladda upp allting utan problem, men så fort jag kopplar in 3st Ram minnen så blir det Blue. Och alla ram minnen är av samma typ, tillverkare, 1gb/styck osv. Någon som vet hur man fixar detta? Btw; Kör Vista 32Bit Ultimate.
  7. Kai

    Virusskydd

    Hmm, inga lösenord saker kommer upp här. Andvänder dock en Trial version av F-Secure tills jag hittat något.Bara nånting som skyddar atm. :) Annars hade jag tänkt eftersom att mitt Norton flippade kanske man skulle ta bort exakt alla Reg' Nycklar osv? Sen installera om så kanske det fungerar, men men.
  8. Kai

    Virusskydd

    Hmm. Får se vad jag väljer. Var ner till en dator affär här och kollade om dom hade något inne, som vanligt "Nej, men vi kan beställa hem." Oh well. :)
  9. Kai

    Virusskydd

    Tjo! Tänkte snart köpa ett nytt Virus skydd, hade tänkt på F-Secure eller NOD32 eller något annat. Mitt Norton började balla ur idag på morgonen och jag testade att installera om det men, nope. Har ni några andra tips på bra Virus skydd? Vore schysst med lite. Gärna nånting som fungerar med Vista. Och har ni någon egen recension på F-Secure/Nod32 som kan övertyga mig lite, So go for it. Vill ha något som skyddar mot virus ofc, brandvägg osv.
  10. Kai

    Vista Problem

    Tjena tjenare. Nu är det så att jag har fått ett problem, konstigt nog kan jag inte spara .txt/andra filer via Notepad,Wordpad osv. När jag klickar Arkiv>Spara/Spara som så får jag bara: --------------------------- WordPad --------------------------- Åtkomst till TXTFails.txt nekades. --------------------------- OK --------------------------- --------------------------- Anteckningar --------------------------- Filen TXTFails.txt kunde inte skapas. Kontrollera att sökväg och filnamn är riktiga. --------------------------- OK --------------------------- Är det någon säkerhets funktion eller nånting i Vista man ska inaktivera för kunna spara ett litet Text Dokument eller bara fixa någon Config i en .cfg etc? Aja, Får vänta på svar. Hoppas det blir nå bra. :)
  11. Kai

    Router Port...

    Körde någon Easy Update från Linksys och allt verkar fungera nu. :)
  12. Kai

    Router Port...

    Tjenare! Har fått lite problem med min Router, tänkte om jag kunde få lite hjälp, lite info nedan. Problemet är då att jag inte kan öppna portar, visst kan jag öppna dom men sen när jag kör något program som ska andvända den porten så står det att den porten är upptagen/inte finns? Skrivit in rätt etc 192.168.1.1(104) [Obtain IP-Adress Auto] osv. Även testat att ta orginal ip adress 192.168.1.1 fast fungerar inte heller. Testat att varit här oxå: http://www.whatsmyip.org/ports/ Satte en Port på 1337 för skojjs skull och andra och testade, men ända jag får fram är: Port Status 1337 Timeout Any ideas?
×
  • Skapa ny...