Hoppa till innehåll

PirateLord

Medlem
  • Antal innehåll

    114
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

PirateLord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. PirateLord

    Ta Bort Fil

    HUR TAR JAG BORT EN FIL DATARON SÄJER ATT JAG INTE KAN TA BORT?! den säjer "Cannot delete (fil namn):Access is denied. make sure the disk is not full or write-protected and that file is not currently in use."
  2. på episode 6 chapter 4. så ska man ju saba en sån där death star shöld eller nåt. jag kan inte fiksa det 4 låset på laser dören där ine!! man har ju en sån där liten woki eller vad de heter. så e det en glas veg med en storm troper lås och en sak man kan paja brevid. jag har pajat den saken låst upp låset och när man hopar på hålet som blir efter man pajat den där saken och skuter så går wokin rakt genom glaset och försöker döda en storm troper som är där. men det kan han inte för stormtropen tar ingen skada. och när jag är wokin och försöker koma genom glaset så går det inte. !!!!HUR SKA JAG GÖRA!!!!
  3. eeeh... jag kom på det själv sen om man fiksar alla minikits på en bana så får man 50k!
  4. kan någon någåt fusk för snabba pengar eller iallafal ett tips kanske. :) det fins vist INGA fusk så man får pengar eller gubbar utan att behöva köpa dem!! eller?
  5. PirateLord

    Ikariam

    nepp övan för dina resurser så står där stadens namn invånare och dina handlings poäng (pilen med en 3 effeter så är det för mig jellafal) klika på stadens namn där så står där alla städer du har i ordningen som du grunda dem. hopas det hjälpte
  6. PirateLord

    Ikariam

    Din stad är full av alkolister. jupp och alla är fulla fast halva stan är i krig med tomtefarn han har plundrat mig på 150k guld
  7. PirateLord

    Ikariam

    vadå ska jag döda dem eller?? eller ska jag skicka ut alla i krig eller nåt?
  8. PirateLord

    Ikariam

    nån som kan hjälpa mig med en sak MIN STAD BLIR BARA ARGARE OCH ARGARE FAST JAG PUMPAR DEM FULA MED FIN 100 VIN I TIMEN OCH DE ÄR INTE NÖJDA KAN DE INTE NÖJA SIG NÅN GÅNG???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. PirateLord

    Ikariam

    uppgradera råd huset da
  10. PirateLord

    Ikariam

    WHOOOHOOO ÄR ÄNTLIGEN PÅ TOPP 100 I GULDLAGER 550k ^^
  11. PirateLord

    Ikariam

    nån som vet hur man invar till en alliance? har presis grundat Chaos hade tänkt inva en kompis men det funkar inte(vet inte hur man gör)
  12. PirateLord

    Ikariam

    alla som är nära mig namn DragoN MarK cords 33:55 huvud stad KyO ShirO andra städer Kyo,Kyo Doyo resurser svavel,marmor,vin släjer svavel,marmor köper vin,kristal liger på 101-200 i guldlager ^^ 380k
  13. PirateLord

    Ikariam

    vilka cords e du på kan fiksa om du inte är för långt bårt villka cords e du på da? Lol, kolla. Jag skulle sälja svavel till en kille :D Jag har 20k men vill inte riskera att förstora armén, har börjat bygga ett palats iallfall så nu kan jag snart fixa kolonier. du liker högt på listan 2300 points nåt va?
×
  • Skapa ny...