Hoppa till innehåll

Coldplay

Medlem
  • Antal innehåll

    43
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Uppsala

Coldplay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Weara skiten och gör emoten raspberry, exakt mittemot apburen, om du failar så är du årets failerfox.
  2. Skiller 703 är inte svensk, däremot är han en god vän med Nintendo Swe. (Förstår dock inte varför, då Skiller är sjukt trevlig och Nintendo är en DORK.) Iaf, finns faktiskt bara en nummer ett i mina ögon och det är Zezima, för han är den enda #1 som faktiskt alla respekterade och visste vem det var, nu är det ju bara fame and fortune personer som skryter med att de är nummer ett och är sjukt självsäkra. Det är så här det slutar för de till sist; http://img833.imageshack.us/img833/9492/100715220348.png
  3. - 99 pray. - 99 wc. - Få banken tillbaka till 500 m. - 90+ i alla skills.
  4. http://img705.imageshack.us/img705/6558/100803173743.png
  5. Problemen lös både snabbare och effektivare via pm, det är bara grannsajten som har ett väldigt udda system. Och läs igenom tråden, pm is the way I say.
  6. Jag har nyligen varit på två stycken resemål, en vecka på Grekland samt en vecka på en ö strax utanför Östhammar. Kreta var underbart, mycket sol, bad och härlig mat. :) Hoppas ni har haft en trevlig sommar hittils!
  7. Nej, jag tror inte på gud och kommer aldrig att göra det heller. Människan skapade gud, gud skapade inte oss. Mirakel? Nej, jag kallar det fenomen och naturens gång.
  8. Tjenare, det är BigAl från fuska.nu

  9. Det här börjar ju spåra ut totalt, jag försöker framföra en poäng med det hela men allt ni gör är narr av mig?Själva grejen är att account sharing inte ser bra ut på någon sida, och jag undrade från början bara om ni var villiga att ta bort det från fuska.se. Exempel: Sedan jag startade att använda mig av fuska.se, har två personer redan försökt lura mig. Skandal! Dessutom så uppträder en del av er väldigt uppkäftigt i forumet, kommenterar allt och alla etc. Aja, det som från början var en liten påpekan blev så småningom stort för att alla skall hålla på att kommentera allt jag skriver... - Coldplay -
  10. Två stycken har skrivit till mig, två stycken har försökt lura mig. Bättre kan ni väl? HoppeGosse: Du kan köpa dem i Draynor Village seed shop, om du inte har försökt pickpocka seed stall/master farmer.
  11. Jag ber om ursäkt, jag borde faktiskt veta bättre eftersom jag är en daglig besökare av deras forum. Men varför måste du kommentera så hårt? Jag är människa, jag kan fela. Kunde du inte bara påpekat det så ödmjukt du bara kunde? Aja, inlägget är iallafall redigerat, allt är frid och fröjd?
  12. Spinach Roll är knappast sällsynt, det är ett mycket vanligt drop från både Moss Giants samt Rock Crabs och ger 2 liv? Den uppfyller inte någon som helst funktion, utan används av personer som vill lura dig på pengar. (Scammers.)
  13. Www.runehead.com , sidan för alla som vill joina olika former av RuneScape klaner över hela världen! De bästa för tillfället, är antingen pk-klanen "DI" (Damage Incorporated) eller skiller klanerna "SS" samt "RSS" (Supreme Skillers, RuneScape Skillers.) Där finns det dessutom massor av tips för er som vill skapa en ny klan, lycka till. I övrigt, så har jag aldrig hört talas om den där klanen. Oseriös?
×
  • Skapa ny...