Hoppa till innehåll

Aliturka

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Aliturka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja jag vill oxo att kriget ska sluta o kurder o turkar ska leva som bröder. Det e inte många kurder i Turkiet som vill kriga för Pkk.
  2. Skojar du med mig. Om inte kurderna hade rättigheter så skulle Pkk ledaren hängas för länge sedan och han skulle inte fått ha några advokater.
  3. Man fick tala kurdiska o lyssna på kurdisk musik för 2år sedan
  4. Ja men vilket år var det? Vi snackar om hur det e där idag.
  5. Du verkar inte vara kurd från Turkiet. Turkiet har förklarat kurderna som ett folkgrupp och man får snacka kurdiska, lyssna på kurdisk musik o etc. i Turkiet nu.
  6. Jo men har det pågått i 300år? Svar nej! Som jag sa allt det här hände under de senaste 30 åren. Förr levde turkar o kurder som håller på PKK som bröder (alla kurder e inte Pkk)
  7. varför skulle en stat med 1 miljon i befolkning bli självständigt men inte en med 40 miljoner i befolkning som har gjort allt för sitt land i 300år!! kurder och turkiet har alldrig levt som bröder, på 300år har kurderna gjort 100 uppror i norra kurdistan (turkiet), och det kallar inte jag levt som bröder!!. det är inte USAs fel det är mäst englands fel!! vifta med en kurdisk flagga så hängs du prata om en självständig kurdistan!! då får du en straff värre än döden!! Visa källa så e du jätte gullig
  8. jag försökte göra så men det funka ej!
  9. Turkar o kurder har levt som bröder i flera tusen år. Men vad har hänt i senaste 20-30åren? USA:s makt sug har förstört vår bröderskap och en sak till, alla kurder vill inte att Kurdistan ska finnas det e bara terrorist stämplade PKK
  10. Tack så mycket :D vilken mapp ska jag lägga in den i minneskortet?
  11. Gör ett tp-test och se om det e fel på ditt bredband
  12. Mvg i webbdesign G i psykologi och Eng B
  13. Vart kan man hitta teman till PSP? Snällt om ni länka
×
  • Skapa ny...