Hoppa till innehåll

Orli

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Orli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det spelar ingen roll om du inte vill köra homebrew,jag har senaste, man får dom nyaste funktionerna då så jag tycker det är bäst. Spel som är bra: Wipeout Pure - Racing med svävare, lätt i början men det blur lite svårare allt eftersom. Finns mkt downloads till det. Burnout Legends - Krasch och racingspel, väldigt roligt. Tar ganska lång tid att klara av om man vill klara av alla krockar också. Skoj i början men när man måste krocka hela tiden är det ganska enformigt. Harry Potter och den flammande bägaren - Äventyrsspel. Ganska lätt och skoj. SSX On Tour - Snowboard och Skidor, jättbra om man inte är så förtjust i bilspel. Ganska jobbiga menyer med allt kludd!!
  2. Tss... Lol.. Jag märke det tack...;P
  3. Hej, Jo det är så att jag har en PSP konsol, och det är nog det bästa jag köpt i år faktiskt, men nu till saken. Jag har ett trådlöst nätverk i mitt hem, där vi har 2 kopplade datorer. När jag nyss fått min PSP, så fungerade det hur bra som helst, dvs. jag kunde ansluta och vara på internet osv. Men efter ett tag så fungerade det inte längre. Det är inget fel på nätverket, det har vi kollat. Båda datorernas internet fungerar som det ska och som det alltid har gjort. När jag fösöker ansluta till internet på min PSP kommer det fram ett felmeddelande där det står; "A connection error has occurred. The WLAN switch is not turned on." Vad ska jag göra? Förmodligen är det någon inställning som är fel, men det kan ju vara nåt annat också. Endast svar ang. problemet tack.
  4. Orli

    Ecrana

    Jag hade också en ecrana, jag var lvl 50 med kanske 3000-4000 guld...Hoppas det startar igen....
  5. Visst är den vita snygg, och den går att ställa om till engelska. För övrigt vet jag ingen skillnad. Men det jag vet är att bilden inte gör sig lika bra på en vit PSP som den gör på en svart. Dessutom är den svarta billigare och du vet att du får en engelsk version. Vill diú vara riktigt säker så köp en svart. Det slutade med att jag gjorde det när jag stod inför det valet!
  6. Orli

    1,5

    Alltså, allvarligt, man köper väl för tusan inte en PSP på blocket? Då är man väl inte lite dum eller? Ska man ha den i sin hand samma dag tryggt och säkert ska man köpa den på onoff. Har ni aldrig hört talas om ordet Blocketbluffare? Men jag har ändå köpt en nu. Men jag uppgraderade den till 2.50 samma dag. Är bättre tycker jag... Nu vet jag lite bättre eftersom dom på thesims2.se verkar ha bättre koll på sånt här än fuska medlemmarna har! //Har aldrig i mitt liv köpt något på blocket.se
  7. Kanske inte riktigt så bra men nära på! ;)
  8. Men om man inte vill beställa den på internet är nog elgiganten det bästa alternativet...
  9. Ja precis. men du måste ha 1.50 för och köra homebrew så.. <{POST_SNAPBACK}> Tack!! Nu blir det lite lättare att bestämma sig, men nu funderar jag bara på vitt eller svart... Tror ni att det vita är fejk??? Är lite osäker... Ska man vara på säkra sidan e de ju svart som gäller men samtidigt är den vita bra mycket snyggare... Nån som har en vit?? <{POST_SNAPBACK}> Köp en svart 1.50 på blocket. Det är säkrast om du vill köra homebrew <{POST_SNAPBACK}> Men nån som vet om den japanska versionen är japansk, eller om den går att ställa om till engelska eller svenska?? :P
  10. Ja precis. men du måste ha 1.50 för och köra homebrew så.. <{POST_SNAPBACK}> Tack!! Nu blir det lite lättare att bestämma sig, men nu funderar jag bara på vitt eller svart... Tror ni att det vita är fejk??? Är lite osäker... Ska man vara på säkra sidan e de ju svart som gäller men samtidigt är den vita bra mycket snyggare... Nån som har en vit??
  11. Du ska köpa en 1.50 då du kan köra homebrew på din psp då. Det är, tex emulatorer(supernintendo, sega, nes, annat kul), backuper av dina spel från minnes kortet m.m. Har du 1.51 eller uppåt kan du inte det. Detända bra med 1.51 är att man kan nedgradera till 1.50! Så, du, NisseN, varför ska ha 1.51 om man inte kan köra homebrew? Så det spelar alltså ingen roll för själva enheten vad man har, det är bara att man kan köra homebrew?
  12. Hej! Det är så att jag funderar på att köpa en PSP (Playstation Portable), det är nämligen så att den finns i 2 versioner. En med firmware 1,5 och en med firmware 1,51. Jag undrar vilken som är bäst. Jag har kollat på priser på dom olika versionerna men det varierar så som om dom själva ens inte vet skillnaden! //Desperat
  13. Vilka fina bilder!! Ska köpa spelet! :D
  14. vad ska man göra jag har vunnit över en tränare med furret och klarat första gymmet. men vad ska jag göra sen????
×
  • Skapa ny...