Hoppa till innehåll

Narutofan95

Medlem
  • Antal innehåll

    95
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    slite

Narutofan95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. sök på youtube det är en kille som har lagt upp ställena och hur man kommer till dom
  2. Bossarna jag har haft problem med var Malifecent när hon är Drake och Ungarna på Destiny Island har bara klara tjejen en gång :lol: och så Clayton förstås men Kamelonten hatar honom så mycket men den lättaste är i all fall rock titan han är så lätt att man skäms för att klara han
  3. 34 st exakt men skaffa ps3 för ett tag sen så jag köper inte längre
  4. hej jag bara undrar om ni vet nåt ställe där det är många Green Requiems eller flygande gröna saker kan man säga okså jag lånar spelet och vill få tag på ultima blade och döda extra bossarna jag behöver bara Bright shards ok sen så vet jag vart jag kan få tag på grejenra men ett tips snälla (efter att man har "låst" Hollow Bastion)
  5. http://www.animecubed.com/billy/ roligt spel så spela om ni vill men om ni kan va snälla att skriva in "darky" på referall när ni blir medlemmar spelet förtjänar fler medlemmar och vid speciella tillfällen som till jul och sånt så kan man vinna riktiga saker som förra gången vann nån Brutal Legend till valfritt format så snälla kolla i all fall spelet det är än parodi på Naruto och andra anime serier (och om ni behöver hjälp finns den här sidan http://bvs.wikidot.com/)
  6. ja lite mer info om spelet ja det är ett mmorpg med naruto du bygger upp ditt team man får välja sin start ninja och sånt men det är rätt svårt att berätta kolla det själv vet jag det är gratis finns ett forum med tips och sånt ochså det är många som missar det först så jag berättar det nu
  7. Play NinjaManager! Free Naruto Online Game!
  8. Tja jag undrar bara ska man ha Aoi´s lucky charm till nåt eller?
  9. Såklart har jag dom och dom är charaters föresten men secret figures är dom man får genom att göra s rank missions men det är en som man behöver mystery code för den hittar jag inte. Jag har hittat hur du ska ha 360 eller fler crystals för att då slåss mot Tsunade och få mystery code
  10. Har redan kollat brukar kolla på spel rätt ofta där faktist men nu stog det bara att man behövde mystery code för att få secret figure 1.
  11. Jag har snart varvat nun3 till 100% men så är det bara mystery code kvar som jag behöver hitta så om ni vet hur man får tag i den så va shjysta och säg.
  12. hitta dom man hittar rätt många i konstiga gammel landet där allt är svart vitt(kommer ej ihåg namnet)
  13. Ni vet på sista banan i det där tornet längst upp så finns det en kista väldigt högt upp så om nån vet hur man får den så svara gärna.
  14. har alla nu. Men vet nån hur man får hades cup?
×
  • Skapa ny...