Hoppa till innehåll

TecWizard

Medlem
  • Antal innehåll

    382
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Tellus

TecWizard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tack ;) Men finns det ingen som vill joina?
  2. TecWizard

    Mhf2 Sida

    Det såg mycket bättre ut, och ja man använder det du sade :P Finns en sak till som jag irriterar mig på, det har också med menyn att göra. så att dom kommer under varandra den första är det men dom andra är desvärre inte :/. (Detta är dock inte lika farligt som det förra :rolleyes: ) Det gör jag med men vet ej hur jag ska fixa det, om du vet hur man gör eller vet en sida som berättar så posta gärna. ;)
  3. TecWizard

    Mhf2 Sida

    Har gjort som jag tror du menar. Men då använder man: text-align:left; inte float Men tycker det ser lite konstigt ut.
  4. TecWizard

    Mhf2 Sida

    Säg vad ni tycker om sidan. Den är inte direkt snygg eller så men den funkar. Behöver bara lite hjälp med att utveckla. http://mhf2-fansite.110mb.com/ Jag vet gratis domän. Men har inte tillräkligt med användare för att gå på riktigt.
  5. TecWizard

    Manganation

    Mycket snygg sida
  6. TecWizard

    Göra Bilder

    Använd GIMP istället det är ganska likt PhotoShop så de flest tut's går att följa ändå.
  7. Du kan inte förminska storleken utan att kvalliteten blir sämre så är det bara. Men det behöver inte synas så mycket om man väljer rätt. Men det har med hur många fäger du använder ju fler fäger ju bättre kvallitet men det betyder även en större fil. Vet du inte hur du ska göra i PhotoShop när du sparar eller vad är det du behöver hjälp med?
  8. Jag har skapat en hemsida om MHF2 med ett forum till det har inte kommit någon värt på ett tag men jag hoppas på att folket på fuska.se som spelar MHF2 kommer joina. Du kan komma från den ena sidan till den andra men här är båda länkarna. Hemsida --> http://mhf2-fansite.110mb.com/ Forum --> http://mhf2fans.forumotion.net/index.htm Jag vet att det är gratis domän men det får duga så länge. //TEC
  9. Om ni inte märkt det så fungerar inte länken till hemsidan som ni har lagt upp. Fixa det så kan vi kanske komma med några synpunkter ;) Och inte för att vara sån men försök fixa ett eget tema till sidan, använd inte ett som finns skapat redan för det blir inte lika personligt och det brukar inte ha med ömnet att göra. Som ett vista tema till ett forum som handlar om webbspråk.
  10. Hur menar du, med vad gör man sen? Du väljer gif i listan till höger istället för typ jpg somd den bruckar stå på och sedan kommer du kunna se olika inställningar du vill göra.
  11. Räknar du serier som böcker? (syftar på Dragonball)

  12. Jag tackar för alla mina röster :D
  13. Vet du någon med hyffsad storlek som man kan hitta? Gärna om du har egen erfarenhet av ett WH.
  14. Du betalar för Info.se domänen. http://www.webb.se har de ett par gratisdomäner. Jag är inne på sidan men jag hittar bara hur man gör subdomäner och inte så att man kan ha en gratis sida. Skulle du kunna förklara hur man får en domän på sidan?
  15. Du lägger upp bilden på imagehack, sedan så kopierar du länken som kommer upp, sen går du in på PM skriver;[img.]adressen[/img.] (utan . ). Tack för ditt svar ;)
×
  • Skapa ny...