Hoppa till innehåll

NeXxa

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

NeXxa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har precis köpt ett nytt grafikkort . ett Sapphire Radeon HD3850 som det finns inbyggt ljudgrejjs i . Sen nu när jag ska spela upp något ljud så hörs det inget . jag har ringt runt lite men ingen vet hur man gör med vista :S Det jag behöver göra är att hitta ljudenheterna till ljudkortet och inte spela via grafikkortets ljud.. någon som vet hur man gör på VISTA ? Lite svårt att förklara men skulle vara väldigt snällt om nån viste:) Om nån vet så kan ni adda min msn så slipper ni skriva här.. [email protected]
  2. NeXxa

    Zyxel P-230 W

    Hur får man reda på vad man har för lösenord på zyxels hemsida ( 192.168.1.1 ) ? ja ska in å öppna portar. portarna vet ja hur man gör med men hir ska ja kunna lösen ?
  3. NeXxa

    Lägga In Spel

    Någon som vet om man kan lägga in spel om det är chipat på xbox 360 ? lr flashat.. För det va en som sa att de inte gick.. vore lite konstigt isåfall..de går ju på vanliga såå ??
  4. NeXxa

    Lägga In Spel..

    Är det någon som vet om man kan lägga in spel på xbox 360 om man har chipat/flashat det ? Det var en som sa att de inte gick, men sj tkr ja att de måste gå lr ?:o
  5. jaa vi kunde joina varran för men inte nu :P nee de har ja inte men kan pröva snart:P GOD JUL
  6. jag har problem med att joina min bror när han spelar cz mot botar.. Vi har prövat med sv_lan 0 men de funkar inte.. :( :/ Och så har vi prövat öppnat port nr 27015 i rautern.. Nån som har nått förslag ?
  7. Nej jag är inte vac bannad och jag har connection. Och jag har ett köpt cs.. men jag har kunnat spela cs typ i ett halv år sen börja de..
  8. Hej Är det nån som vet va de är för fel om ja inte hittar några servrar.. Ibland så hittar jag några timmar sen så hittar ja ingen.. :'( lr jo ja de finns en på favoriter men ingen mer... Nån som vet ?
  9. NeXxa

    Processor

    hej . Är det någon som vet om man lär byta modekort om man ska byta till en snabbare processor fast de är en samma modell som innan..... i den här fallet är det en AMD athlon 64*2 3700+ som jag har och ska byta till en AMD athlon 64*2 6400+
×
  • Skapa ny...