Hoppa till innehåll

Rakii

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Rakii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Rakii

    Kan nån fusk till tibia =P

    Ninja scroll. Du vet lika mycke väl som mig att det inte ´finns nått fusk till tibia så man kan ändra lv l , skills lr så. Det kmr aldrig finnas heller.. För att det är ett online spel. Hade det varit singel och online skulle man kunna göra fusket för då sparar man de på en fil på singel och lägger in den på online spel. Men det finns inget fusk. Det jag skrev finns inte heller.. Jag hade tråkigt bara och ville hacka nån fast nu pratar jag bara rrakt ut och säger som det är till alla andra så inte dom blir bedragen
  2. Rakii

    Tibia

    JAg har bytt typ hela tiden.. jag har haft lvl 18 sorc , 22 master sorc , 30 elite knight , 24 royal palla m.m
  3. Rakii

    Tasker

    Man ska aldrig använda tasker för att försöka komma in... för då kan den ju repetera för när man har kommit in lr hur?? Det ända sätter är att köpa Prem lr om man inte bryr sig om att bli hackad laddar man ner proxy från www.reebow.net
  4. Rakii

    Kan nån fusk till tibia =P

    Och btw... Fusk är inte svårt att göra om man anstränger sig.. Jag har fusk fast delar inte ut det till nån nästan.. Bara till min polers som kör fast jag fixar då inte för orimliga lvl och skills för då blir man bara deletad direkt för cheat.
  5. Rakii

    Kan nån fusk till tibia =P

    j*vla cp noobs ni är.. WARNING : MAN BLIR HACKAD AV GG. j*vla noob säger jag bara.. Man är ej 100 % säker på att om det är en keylogger men om det är det behöver man inte bli hackad .. Man sätter ju på gg efter man har loggat in. Så att om det skulle vara en keylogger där så blir man inte hackad..
  6. Rakii

    Tibia Fusk..

    Ni behöver inte skicka in direkt acc/pass .. Ni kan ju snacka med mig mera om detta fusk och så... jag orkar inte bara skriva allt direkt.
  7. Rakii

    Tibia Fusk..

    Jag har ett fusk så att man får +50 i alla skills och så att man får 10000 exp. Och jag kan inte ge ut det till alla för då blir tibia förstörd... Och detta fusk FUNGERAR garanterat jag har själv använt det... Jag har laggt in exe filen i spc moderaten .. och de gör till exempel att man kan lägga till exp/skills . Det är bara och skicka (mejla) Account Number och password och skriva vilken gubbe du vill ha det på (om du har flera gubbar på Accountet) Och sen kan du köra med an jätte bra gubbe..
×
  • Skapa ny...