Hoppa till innehåll

fishmaster

Medlem
  • Antal innehåll

    2343
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Durka durka

fishmaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. fishmaster

    Derp

    ointressant diskussion, kan tas bort
  2. Tja, det blir då inte gjort av att fråga på forum. Prata med honom..?
  3. Ja kanske, och jag är väldigt medveten om att folk försöker få saker gratis, men det är så utveckligen har skett pga möjligenheten att dela. jag VALDE att betala för Skyrim trots att jag redan sett en massa torrents för hela spelet. Jag VALDE att betala 450 för spelet, för att stödja utvecklarna. Även om aen majoritet av pirater laddar ner gratis (och därmed inte ger pengar till utvecklare) så är det pirater som är mest benägna att köpa och dela med sig av åsikter. En vän till mig laddade ner Skyrim o så åt mig att skaffa spelet, jag KÖPTE spelet trots att han länkade en torrent. Hade ingen nämnt Skyrim hade jag inte brytt mig, och vem hade då tjänat pengar på mig?
  4. Spelande är som allt annat.. väljer du att prioritera nån värdelös achievement i MW3 över gymnasiet har du ett problem. Väljer du att sitta uppe till 5 på morgonen för att spela något uselt FPS-spel trots att du har skola har du ett problem. Ingen människa som inte är direkt efterbliven har problem i skola pga skola. Jag skäms inte ens för att säga det. Om du har problem i skolan och spelar en massa är det DITT JÄVLA FEL, idiot. Under min gymnasie-tid hade jag en polare som kunde försova sig över flera prov under vår s.k "prov vecka" (prov varje dag) och sedan skylla på läraren. Hur man än resonerar så var det hans fel att hans betyg fick lida.
  5. Båda. Vindkraft har EN vinnande poäng, och det är att det använder en oändlig kraft (vind) för att skaffa energi, och många engagerar sig. Skillnaden är att vindkraft ger upp så fort vinden gör det. Vindkraftverk är inte direkt bra för mijön. Jag vill inte hävda att jag vill ha kärnkraftverk över hela Jorden, men det är då bättre än ineffektiva vindkraftverk vars enda styrka är "vi är förnybara!"
  6. Det finns ingen mening att försöka hävda ägarskap över musikdelar-kulturen då den är för stor. Så fort du hör en låt online genom youtube är du essentiellt skyldig till brott, även om det inte var din mening. Producenterna måste förr eller senare förstå att det är genom delning som fler blir delaktiga och villiga att betala. Jag köpte t ex Skyrim och Amaranthe's skivor nyligen. Utan fildelning hade jag aldrig brytt mig om Skyrim, och aldrig brytt mig om att stödja Amaranthe. Fildelning är framtiden.
  7. Feminism... jag håller med om en sak... har människor samma jobb och uppgifter ska de ha samma lön, kön är då oviktigt. Det går dock åt fel håll när folk försöker hävda några slags rättigheter för att de är kvinnor. Då gör de inte saken bättre. Jag vet att män har dominerat samhället pga sitt kön, och det är inte rätt, men att skapa speciella förmåner för kvinnor är då inte lösningen. Det är diskriminering fast åt andra hållet.
  8. Energiförsörjning? Enkelt, kärnkraftverk. Finns risker med dessa liksom allt annat, skillnaden är att de producerar en enorm mängd energi. Om man ska ta bort kärnkraft måste man våldta jorden en hel del för s.k vindkraft. Vindkraft är skit i jämförelse.
  9. Känsroller är pga fysisk styrka. Svårare är det inte. Feminister försöker hitta på en massa skit men i slutändan handlar det om att män i tiderna har skött att få hem och mat o så till familjen. Därmed inte sagt att kvinnan är oviktig! Hur skulle männen klara sig utan en underbar rund tjej att hålla om om nätterna? :) Historiskt sett har männen varit de styrande, men vad är poängen med det om man inte har en familj/fru att beskydda? Jag vill inte hävda att tjejer är svaga, för det är de inte, men det går inte att ta sig ifrån att män är starkare FYSISKT, för det är så vår ras är skapad.
  10. Som en person 5 år äldre än dig. Låt dig inte falla ner i depression som jag. Umgås med folk. Inbilla dig inte att du är en nolla, för det är du inte. Ingen är det. Om du är rädd för framtiden, försök fokusera på ett yrke du vill ha. Se fram emot ett förhållande med någon som håller om dig. Det finns en framtid för alla. Oavsett hur den ser ut.
  11. fishmaster

    11 September

    Finns gott om officiella rapporter om varför det gick till som det gjorde, men ja om man nu väljer att lägga större förtroende för youtube videos av BushDid911 och AliensProbingMyAnus så är det ju rätt uppenbart varför man väljer att tro på alternativa teorier.
×
  • Skapa ny...