Hoppa till innehåll

Ferrie

Medlem
  • Antal innehåll

    735
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Mars

Ferrie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Men om man ska installera winxp t.ex. måste det vara FAT eller?? Kan man ha NTSF? Fattar inte de för det verkar bara funka med FAT men kan inte formatera så mkt till FAT verkar det som! Behöver verkligen tips :P
  2. Försöker installera men då står det att man ska starta om datorn sen för att fortsätta :P Sen när det är gjort står det "Disk läsfel" efter att jag har tagit ut cdn :P HJÄÄLP :P
  3. Okej. Men det går ju inte installera win xp verkar det som? Har två partitioner; C: 280 GB [NTFS] D: 6 GB [NTFS] Vilken ska jag installera XP´n på? Verkar inte funka!!
  4. Okej men det löste sig nu :) Är bara Win98 startdisketten som är lite seg :P Tack för hjälpen :D Åååh har verkligen försökt installera windows xp nu men det funkar ju inte? Det står typ me de dära partionerna C: 280 GB och sen D: 6 GB lr nåt och den första är NTFS och den andra är FAT32 och jag ska installera windows xp på nån av dem men det verkar inte funka ju! Behöver hjälp nu igen =/ Tack..
  5. Tack så hemskt mycket :D Men är orolig för en sak och det är då i början när man startar datorn och det står att hårddisken ligger på 137 GB (när man går in på konfig. grejsen då man trycker på DEL i början) Det sak ju ligga på 300 GB :S
  6. Ferrie

    Fråga Om Hårddisk!

    HEJ! Behöver hjälp. Har köpt en Maxtor Diamond 300 GB hårddisk och behöver hjälp med partitioner lr vad det heter o allt sånt dära! vad ska man göra liksom :P Man behöver startdiskett tror jag.. testade med en win98 men f*n det blir ju bara typ 65gb o så går det ändå inte installera operativsystemet.. och fattar nada hur man fixar startdiskett till win XP.. HJÄLP! tack på förhand ;)
  7. Ferrie

    Rieju Mrx!

    För lite bensin kan det inte vara, möjligen för mycket men har skruvat som f*n på bensin skruv skiten.. möjligen bensinen som är dålig men ar fyllt på me nytt blyfritt 98! Kanske borde tillsätta olja i bensinen? Eftersom det är 70 kubik men den har egen tank för olja som auto blandar.
  8. Ferrie

    Vad Skulle Ni Göra?

    Tycker att alla som skulle ta livetav sig inte vet hur man kan njuta av livet ensam! Det finns miljontals olia sätt att njuta av livet utan andra människor.
  9. Ferrie

    Strategi-spel

    Vad får dej att skriva så?
  10. Ferrie

    Vad Skulle Ni Göra?

    Jag hade f*n gått ut i varneda affär o checkat läget, tagit nå snabb flygplan o åkt omkring typ o kollat runt o dragit till hollywood o gjort vad jag ville:D Levt livet! Medans man hade haft chansen.
  11. Ferrie

    Strategi-spel

    Men jag svarade på första frågan du hade om vilket Strategi spel man tyckte var bäst till PC..
  12. Ferrie

    Strategi-spel

    Ruttna spel ni kör.. det ska va Super Power 2, Victoria, Hearts of Iron 2, Cossacks eller Europa Universalis :D Det är riktiga strategi spel ;D
  13. Ferrie

    Rieju Mrx!

    Hejsan, har sedan en tid tillbaka drevat upp framkuggen på moppen så den har 14 kuggar fram, Metrakit 70 cylinder, TurboKit avgassystem o alla pluggar dän. Men så har jag köpt mig en Dellorto 21 mm förgasare o satt in den (med orginal luftburk o dä) men skiten startar inte! har kollat tändstiftet! Men alla säger "att den får för mycket bensin" men det tror jag icke... har rullat ner den några gånger då den startat inågra få sekunder o slutligen dött. Börjar bli desperat nu! Är det tändspolen som är sönder eller?? Har fungerat tidigare! Byte även tillbaka till orginal förgasaren men då startade skiten ändå inte, men tror den snodde lite luft då eftersom packnigen till insuget försvann (spelar väl inge roll ändå) Jaja vill köra nu innan snön o riktiga kylan kommer!! :D Snälla nån som vet ???
×
  • Skapa ny...