Hoppa till innehåll

MoveMe

Medlem
  • Antal innehåll

    159
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

MoveMe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nej jag var nog här bra före din tid :lol:
  2. MoveMe

    Mtp-target

    http://www.mtp-target.org/ Brukade spela det här förr, när jag var yngre (och fuska.se också) -- Då var det rätt poppis och hade flera servrar, turneringar mm. Idag ser det tråkigt nog ut att ha dött ut, mer eller mindre. Laddade ner det, reggade en account på forumet (som man använder in-game) och tog mig in på spelets enda kvarvarande server. Självklart inga spelare, men trots det kul att lira bara för gamla tiders skull. Oavsett vad så är det ett riktigt underhållande spel att köra med kompisar - Så tänkte tipsa om det för er som inte tidigare stött på det, eller som jag helt enkelt glömt bort det ;)
  3. Appropå att inte ha loggat in här på en bra många år --- Tja fuska.se. Kul att se att det ser exakt likadant ut - På gott och ont ;)
  4. ah :P ojsan jag skrev en sak på MovieMe, glöm det :P troode det va en wanna-be lol.

    vrf avinstrallerade du hans wow....>_> elakt.

  5. Jag tvingas nu skaffa nytt acc -_- Say hello to MovieMe...

  6. NEJ OMG! Min brorsa bytte namn på mitt acc bara för att jag avinstallerade hans WoW! GAH! Och admin vägrar låta mig byta tillbaka.

  7. MoveMe

    Game Maker

    Sök efter gamemaker här i forumet så hittar du nog en hel del, och svenska guider finns på nätet om du bara skulle lära dig göra lite research själv istället. Vill du lära dig hur man gör spel i gamemaker så läs manualen och öppna sedan exempelspelen och titta hur de är gjorda.
  8. Jag har ett litet ärr på pannan ;) Syns knappt som tur är.
  9. Det var faktiskt en ganska hyfsad hemsida, får väl bara klaga på stavningen xD (Aldrig stavas aldrig med två L) Well Done :)
  10. Buffy the Vampire Slayer (Går inte längre på tv).
  11. Låt mig göra det enkelt för dig: "Du kommer inte att kunna göra ett eget onlinespel på år.." Det gäller att LÄRA SIG SAKER (Nu springer han för livet)- Det finns inget program med en knapp som du trycker på och så skapas automatiskt ett onlinespel, eller spel över huvudtaget för den delen.
  12. MoveMe

    Trasigt Usb-minne

    2Gig minne för 99kr ^^ 8Gig för 299kr ^^
×
  • Skapa ny...