Hoppa till innehåll

mryamanami

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mryamanami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. undrár jag med..... skriv gärna anledning
  2. Jag förstår vad ni menar grafiken är inte den bästa men inget kan slå spelkänslan ps3 och xbox360 för grafik Wii för spelkänsla och lite dåligare grafik.. Eller hur? Det är så jag har uppfattat det.
  3. Vad tycker ni?? funderar på att skaffa ett...
  4. varje gång jag startar Team Fortress 2 så ser man gubben med en kran i huvudet och sedan valve logon men sen så blinkar det till och det kommer upp en liten ruta där det står: Failed to create D3D device. sen flyttas jag tillbaks till skrivbordet. det hjälper inte att skriva in -dxlevel 81/80. mitt grafikkort är nytt och är ett: ATI RADEON SAPPHIRE HD 2600 PRO. jag har drivrutinerna installerade. skriv inte bara: ATI suger skaffa nvidia eller liknande kom med ett svar eller försök och hjälpa istället för onödiga kommmentarer. jag har windows xp. samma problem gäller resten av orange box spelen. snälla hjälp!
  5. okej måste jag ta bort ati och installera om då eller e det bara att stoppa i cd'n och köra?
  6. mitt grafik-kort är ett: ATI RADEON SAPPHIRE HD 2600 PRO. när jag startar min data så får jag upp en liten ruta där det står: Catalyst Control Center: Monitoring program har stött på ett problem och måste avslutas. jag vet inte hur jag ska fixa detta är det någon här som vet hur jag fixar detta för det gör så att jag inte kan spela orange box, Så snälla SNÄLLA hjälp mig, hur fixar jag detta!? :(
  7. Jag behöver hjälp nu!! När jag startar Tf2 och resten av Mina orange box spel så står det bara : failed to create D3D tror jag.. Jag har prövat skriva in - dxlevel 80/1 eller vad det nu är men det funkar ändå inte.. mitt grafikkort är: Radeon sapphire 2600 Hd pro. när jag försöker installera catalyst uppdateringen till mitt grafikkort så står det: couldnt find driver blablabla.. det menas typ att den inte kan hitta grafikkortet. mitt förra grafikkort gick sönder så det kasta jag.. KAN NÅGON HJÄLPA MIG JAG VILL SPEAL ORANGE BOX NU!!!!
  8. 4-D finns visst! och ps4 kan komma förr eller senare gamereactor har skrivit så själva i sin tidning och jag vet att man inte ska tro på allt man läser men ändå och bilden e helt klart fake..
  9. mryamanami

    Club Penguin!

    Använd cheat engine men se upp man kan bli bannad det blev jag så jag sluta med cheat engine tills det kommer nåt bättre sätt.
  10. Kommer min data vara snabb och bra även om den bara har 66 Gb?
  11. Asså hur mycket plats tar hela orange box?? _______________________________ 70 1337 4 l_l _______________________________
  12. Som rubriken säger finns det någon billig och bra internet affär där man kan köpa en ps3 för 3500 eller mindre?? 40 gb/60gb spelar ingen roll
  13. som sagt hur hoppar man in i baksätet på en bil eller motor-cykel ? vilken knapp? och jag snackar om hur man gör det i gta sa sa-mp! :huh:
×
  • Skapa ny...