Hoppa till innehåll

WASD

Medlem
 • Antal innehåll

  11817
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  46

WASD vann senast dagen på 9 Augusti

WASD hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

267 Strålande

Om WASD

 • Rank
  #12 Fuskagent

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Senaste profilbesökare

196666 profil visningar
 1. Idag fyller vår kära forumadministratör 35 år. I över halva sitt liv har han arbetat för att bygga upp forumet vars stormaktstid sedan länge är över. Men än idag lever det vidare med sporadiska uppdateringar utan något slut i sikte. Ett fyrfaldigt leve! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
 2. WASD

  På Semester!

  Jag håller med Dave37.
 3. WASD

  Wasd Rts

  Arbetet med en liten uppdatering av WASD RTS har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden.
 4. Byt ut "låna" mot något annat och se hur det låter. Jag menar att det ligger ett moraliskt ansvar i att hänvisa oftast utsatta personer till "snabba lån" med 23.51% ränta. Jag köper gärna FuskaVIP om du behöver en slant! Jag vet inte hur du driftar fuska men kan tänka mig att det finns många spännande cloud/serverless lösningar idag som kan få ner kostnaden lite. De stora leverantörerna erbjuder tjänster gratis upp till en viss volym som fuska knappast lär komma över, eller där du betalar för så lite som faktiskt används och inte en hel VPS.
 5. Jag är väldigt skeptisk till fliken "Låna" högst upp på sidan.
 6. Tänka sig, det slutar aldrig hända saker med forumet! Vart har gruppforumet Tha IMBAZ tagit vägen? Det var bland de aktivaste forumen med enstaka inlägg per månad. Borde rimligtvis bli migrerat till en "Klubb". Dessa översättningar är ju inte helt hundra. Jag har har flest "antal innehåll" och "Personalkatalog" är väl inte vad det brukar kallas. Stötte även just på "Klistrade in som rich text." Efterlyser funktion att dölja födelsedag på sin profil.
 7. WASD

  Wasd Rts

  Arbetet med en liten uppdatering av WASD RTS har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden.
 8. bump Jag undrar om jag kan lösa in mina FuskaMynt mot nya valörer likt när Sverige bytte sedlar för ett antal år sen. Jag hörde rykten att du gillar öl, kanske går de att spendera på det? ;)
 9. Jag skrev ett script som loopade igenom alla senaste trådar utifrån id och hittade min tråd som annars är osynlig för sökmotorer, inklusive fuskas egna: https://fuska.se/forum/topic/159954-fuskamynt-l%C3%A4ggs-ner/ Hade missat att du svarat! :)
 10. Jag vet nämligen att jag gjorde en tråd med yttranden gällande nedläggningen av FuskaMynt strax efter pressmeddelandet gick ut, men lyckas nu inte alls hitta den tråden. Den hade fått något svar men inte av dig tror jag.
 11. Jag har svårt att hitta äldre inlägg på forumet, behövde vända mig till en extern sökmotor för att hitta denna tråden som jag visste fanns. Det verkar just vara i feedback-forumet. Om jag går in på "Ämnen" på min profil så finns inget där, men jag vill minnas att jag gjort ett par sådana.
×
 • Skapa ny...